Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σας αποκαλύπτουμε την μεγαλύτερη έκπληξη-υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα!


Στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας πάντα υπήρχε η τάση για εκπλήξεις στην στελέχωση τους. Από την συμμετοχή του Πάκη Σιβένα στις εκλογές με λίστα του 1985, στην υποψηφιότητα με το ζόρι του Τάκη Βυζοβίτη το 1989 γιατί τότε ο Μητσοτάκης τον θεωρούσε δεξί βαρίδι, μέχρι τη συμμετοχή του Γιώργου Καρασμάνη το 1996 όταν έμαθε τις πρόωρες εκλογές πάνω σε ένα μηχανάκι και στη συμμετοχή του Δάνη Τζαμτζή που είχε χάσει τον Δήμο Σκύδρας το 2000. Μέχρι το σήριαλ Ζιάκα από το 2004 μέχρι το 2009 (Συμμετοχή του το 2004, εκτός το 2007, επιστροφή το 2009) και στην υποψηφιότητα του Διονύση Σταμενίτη το 2012. Έχει πέσει πολύ νερό στον μύλο της άλλοτε μεγάλης κεντροδεξιάς που ξεκινούσε από τις παρυφές της αριστεράς, είχε όλο το κέντρο και φυσικά την δεξιά. Οι εποχές όμως αλλάζουν και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας στη Νέα Δημοκρατία ενός νέου ονόματος φαίνεται ότι σηματοδοτεί την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της. Ο λόγος για την Θάλεια Τσαλκιτζή η οποία ήταν η έκτη παρουσία στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα. Η ίδια έλκει την καταγωγή της από την Έδεσσα όπου ο πατέρας της ήταν ιατρός γνωστός στους παλαιούς Εδεσαίους. Η ίδια από αγάπη για την τόπο που γεννήθηκε πήρε την μεγάλη απόφαση να πει το μεγάλο ναι και να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά ή δεν ήταν ώριμες οι συνθήκες. Η Θάλεια Τσαλκιτζή είναι ιδιωτική υπάλληλος στην Αθήνα και ασχολείται με θέματα πληροφορικής-Παιδείας και πολιτισμού. Μπορεί κάποιος να διαφωνεί ή να συμφωνεί με την υποψηφιότητα της αλλά είναι γεγονός ότι σίγουρα αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα.

Ευθαλία (Θάλεια) ΤΣΑΛΚΙΤΖΗ
Υποψήφια Βουλευτής Νομού Πέλλας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έδεσσα, όπου έμεινε έως και την ηλικία των σπουδών της. Σπούδασε Αρχειονομία-Βιβλιοθηκονομία-Μουσειολογία στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακό σε Μάρκετινγκ & Επικοινωνία στην ΑΣΟΕΕ. Εκλεγμένη επί τετραετία και ως ενεργό μέλος της ΔΑΠ, διετέλεσε μόνιμη εκπρόσωπος του Τμήματος στη Διοικούσα Επιτροπή του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Είναι ιδρυτικό μέλος και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αρχειονόμων-Βιβλιοθηκονόμων Ελλάδος.
Διαθέτει δεκαπενταετή εμπειρία στο χώρο της Τεχνολογίας και του Πολιτισμού. Εργάζεται ως στέλεχος σε μεγάλο όμιλο του τομέα της πληροφορικής, με εστίσαη σε μεγάλα και σύνθετα έργα ψηφιακών βιβλιοθηκών και μουσείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης επτά ετών.

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία μέχρι σήμερα μου έδειξε ότι τα αποτελέσματα είναι συνδυασμός ικανότητας, επιμονής, πίστης και αγάπης γι’αυτό που κάνεις. Δεν υπάρχουν σύντομοι δρόμοι ή μαγικές λύσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν ή δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά που τους ανατέθηκε.
Θέλω να μου δώσετε με την ψήφο σας την ευκαιρία να δουλέψω για τον τόπο που αγαπώ. Η Πέλλα μπορεί και αξίζει να έχει καλύτερη τύχη.

Καλή επιτυχία στον τόπο μας.

Θάλεια Τσαλκιτζή

5 σχόλια:

 1. Δεν υπάρχουν μάγοι και μαγικές συνταγές. Τα "μαγικά" τα πληρώσαμε ως χώρα ακριβά. Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που μπορούν να κάνουν τη δουλειά και να φανούν χρήσιμοι στους συμπολίτες τους. Καλή επιτυχία Θάλεια !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ καλή υποψηφιότητα και με νέο αέρα στην πολιτική. Άνθρωπος των έργων και με ενδιαφέροντα μόνο θετικό μπορεί να κάνει στον τόπο της. Μπράβο της που δέχθηκε και καλή επιτυχία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΛΕΙΑ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Mε νεο αιμα και νεο αερα η ΠΕΛΛΑ θα παει μπροστα.
  Θαλεια σε στηριζουμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more