Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ

Πιτσιρίκο, σου στέλνω την τελευταία δημοσκόπηση που δημοσίευσε το αντικειμενικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, σύμφωνα με την οποία νέες μαθηματικές ανακαλύψεις έρχονται στο φως όταν οι αριθμοί δεν έχουν αναφορά στη λογική αλλά προσδιορίζουν ιδιότητες τις εξουσίας.

Από την πρώτη φωτογραφία εξάγονται τα ακόλουθα νέα φοβερά μαθηματικά συμπεράσματα:

1. 4,7 (ποσοστό Ποταμιού) μεγαλύτερο 4,8 (ποσοστό ΚΚΕ)
2. 3,8 (ποσοστό Χρυσή Αυγή) περίπου ίσο με 4,8 (ποσοστό ΚΚΕ)...
3. 4,7 (ποσοστό Ποταμιού) επί δύο ίσο με 15,2 (αδιευκρίνιστη ψήφος)
4. 30,4 μείον 27,3 (διαφορά ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ) ίσο με 1,4 (ποσοστό ΑΝΤΑΡΣΥΑ)
5. 30,4+27,3+4,8+4,7+3,8+3,5+2,5+1,4+15,2= 100% και όχι 93,6%

Η δεύτερη φωτογραφία δείχνει ξεκάθαρα την ιδιότητα ορισμένων αριθμών να αλλάζουν μέγεθος κάθε φορά που αναφέρονται στην συγκεκριμένη κυβέρνηση, 43 μεγαλύτερο 49,5.

Σύμφωνα με αυτά, άκρως αμφίβολο τίθεται το αποτέλεσμα των ερχόμενων εκλογών καθώς δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι το αποτέλεσμα του πρώτου κόμματος θα είναι μεγαλύτερο από το αποτέλεσμα του δεύτερου, και οι ειδικοί επιστήμονες – μαθηματικοί αναλυτές του ΣΚΑΪ θα κληθούν να συνδράμουν στην ερμηνεία του εκλογικού αποτελέσματος…
Αηδία
Α.Ν.

(Αγαπητέ φίλε, χαρά στο κουράγιο σας που βλέπετε ΣΚΑΪ. Μην τους παρεξηγείτε, κάνουν ό,τι μπορούν για να σωθούν. Ο ΣΚΑΪ -όπως και τα άλλα καθεστωτικά ΜΜΕ- είναι ένα χρεοκοπημένο μαγαζί και, αν υπήρχε η παραμικρή αίσθηση ισονομίας στη χώρα, θα είχε βάλει λουκέτο εδώ και καιρό. Επίσης, δείτε τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ. Πουθενά δεν θα στέκονταν ως δημοσιογράφοι αυτοί οι άνθρωποι. Ούτε να γράψουν μπορούν, ούτε να μιλήσουν. Υπάρχουν μόνο σαν ντουντούκες του Αλαφούζου, ο οποίος στα γεράματα -για να σωθεί- ανακάλυψε το ποδόσφαιρο και το παίζει χουλιγκάνος της Θύρας 13. Θλιβεροί όλοι. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απάτη, τα καθεστωτικά ΜΜΕ θα μας χαρίσουν πολύ γέλιο το επόμενο διάστημα. Χρειάζεται μόνο να τηρηθούν οι νόμοι. Να είστε καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more