Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Δηλώνουμε παρών σε κάθε πρόταση ανάπτυξης για τον Δήμο Πέλλας, αλλά παραμένουμε πιστοί και στις θέσεις μας για έλεγχο στον τρόπο υλοποίησης των αποφάσεων, δήλωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Πέλλας «Πέλλα – Δήμος για Όλους» Στάθης.
Καστερίδης αμέσως μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Συγκεκριμένα  η δημοτική παράταξη «Πέλλα - Δήμος για Όλους» στη συνεδρίαση που έγινε στις 27-1-2015, ψήφισε θετικά στο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης, που αφορούσε λήψη απόφασης περί συμμετοχής του Δήμου Πέλλας, σε πρόταση καινοτομίας ιχθυοκαλλιέργειας.
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του δήμου Πέλλας επεσήμανε ότι «ψηφίζουμε ΝΑΙ σε επενδύσεις που γίνονται στο Δήμο, με την προϋπόθεση να είναι διάφανη η διαδικασία και ξεκάθαρο το νομικό πλαίσιο, διότι οι επενδύσεις θα φέρουν ανάπτυξη στην περιοχή μας. Στην προκειμένη περίπτωση, ψηφίσαμε θετικά, ώστε να γίνει η επένδυση στην περιοχή μας με στόχο το όφελος του τόπου. Ζητήσαμε όμως να εκτιμηθεί η αξία του όποιου ακινήτου σε χρήμα και να μετοχοποιηθεί στην υπό σύσταση Α.Ε. Επίσης ο Δήμος μας θα πρέπει να ζητήσει το προσωπικό που θα απασχοληθεί στην υπό σύσταση Α.Ε. να προέρχεται από το Δήμο Πέλλας».

Τέλος ο κ. Καστερίδης ρώτησε τον κο. Δήμαρχο εάν έχουν γίνει συζητήσεις με επενδυτή, και επ' αυτού δεν δόθηκε απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more