Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΕΘΝΙΚΟΣ Γ. – ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1 - 2




Αυτές τις ώρες το αποτέλεσμα μετράει !

Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Νικητής έφυγε τελικά ο ΑΛΜΩΠΟΣ από το παιχνίδι τους με τον ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών, και λέμε τελικά γιατί χρειάστηκε να καρδιοχτυπήσει μέχρι το 70ο όπου βρισκόταν πίσω στο σκορ.
Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Γιαννιτσών, λόγο της γνωστής τιμωρίας της έδρας του Εθνικού, με την παρουσία όμως λίγου κόσμου. Ξεκινώντας το παιχνίδι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Αριδαιώτες αφού προηγήθηκαν μόλις στο 6ο. Η διαφορά δυναμικότητας όμως των δύο ομάδων ήταν εμφανείς αλλά λίγο τα τρία δοκάρια των φιλοξενουμένων που δεν μετατράπηκαν σε τέρματα, λίγο η μέτρια εμφάνιση τους σε γενικές γραμμές, έδωσαν ένα άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι έχοντας εδώ και αρκετό καιρό παρατήσει τις αγωνιστικές τους προσπάθειες αντιστάθηκαν όσο μπόρεσαν, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την αποστολή τους να κρατήσουν το σκορ, όταν έμειναν και με 10 παίκτες.
6ο Από δεξιά ο Τσάλμας θα εκτελέσει φάουλ αρκετά μακριά από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να περνάει όλη την αμυντική γραμμή του Αλμπωπού βγάζοντας ολομόναχο πίσω από την άμυνα τον Δουλκερίδη ο οποίος με προβολή άνοιξε το σκορ. Μάλιστα ήταν τόσο γρήγορη η φάση που ο σκορ αρχικά αιφνιδιάστηκε και κοντοστάθηκε μήπως και βρισκόταν σε θέση οφσάιντ χωρίς βέβαια να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Οι φιλοξενούμενοι με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησαν το παιχνίδι βοηθούμενοι και από την φάση του 20ου όπου ο Τσάλμας θα υποπέσει σε σκληρό φάουλ δείχνοντας του την δεύτερη κίτρινη - κόκκινη ο διαιτητής αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
29ο ο Τσακαλίδης μέσα από την μεγάλη περιοχή μόνος του θα στείλει την μπάλα στην αριστερή ρίζα της καθέτου δοκού.
33ο ο Γρηγοριάδης από τα δεξιά θα εκτελέσει απευθείας φάουλ αναγκάζοντας τον Χρήστου με δυσκολία να βγάλει σε κόρνερ.
38ο ο Τσακαλίδης και πάλι μέσα από την μεγάλη περιοχή θα τραντάξει αυτή την φορά το οριζόντιο δοκάρι του Αναστασιάδη.
53ο κόρνερ για τον Αλμωπό στο πρώτο δοκάρι με κεφαλιά ο Τσαουσίδη θα στείλει την μπάλα παράλληλα με τη εστία, χωρίς να βρεθεί κάποιος συμπαίκτης του στην πορεία της για να την προωθήσει προς την εστία.
57ο μακρινό δυνατό σουτ του Τσαουσίδη από τα δεξιά η μπάλα θα χτυπήσει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
70ο ο Ταουσάνης θα πάρει την μπάλα από την αριστερή πλευρά, θα μπει στην μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ θα την στείλει αρχικά στην ρίζα της απέναντι καθέτου δοκού και στην συνέχεια στα δίχτυα ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1 – 1 .
71ο Από αριστερά σέντρα του Ταουσάνη στην καρδιά της μεγάλης περιοχής ο Τσαουσίδης θα πιάσει εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 1 – 2 και φέροντας την λύτρωση για την ομάδα του.
78ο ο Ταουσάνης από δεξιά θα βρεθεί τε τα τετ με τον Αναστασιάδη δίνοντας πάσα στα δεξιά τους αλλά χωρίς να τον ακολουθήσει κάποιος συμπαίκτης του.

Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους κ.κ. Αλατζάς, Βαμβακάς Κ. πολύ καλή.

ΕΘΝΚΟΣ Γ. (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Αναστασιάδης, Σειτανίδης, Γρηγοριάδης, Δουλκερίδης, Τζάτζης, Τσάλμας, Βασιλειάδης Κ., Μωυσίδης, Βασιλειάδης Ε., Τερζής (79ο Παπαδόπουλος), Τοσουνίδης (74ο Χαραλαμπίδης)
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΜΠΙΛΗΣ Λ.): Χρήστου, Παπαγεωργίου, Aleksandrov, Ηλιάδης, Μπογδάνης, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης Θ., Ελευθεριάδης Γ. 928ο Παπαδόπουλος Ν.), Ταουσάνης, Τσακαλίδης, Μιτιτενίδης (52ο Κανωτίδης)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more