Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση για την επέτειο της 1ης Απριλίου στην Κύπρο παρουσία Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής


Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 01 Απριλίου και ώρα 19:00 θα πραγματοποιήσει εκδήλωση επί της ευκαιρίας της επετείου του Εθνικο-απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στην Λευκωσία.


Όπως προαναγγείλαμε στην εκδήλωση κεντρικοί προσκεκλημένοι και κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, ο Στρατηγός κ. Γιώργος Επιτήδειος, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός και ο Λάμπρος Φουντούλης.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανακοίνωση μας, η επίσκεψη των τριών Ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής θα λάβει χώρα έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε ο Πρόεδρος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστος Χρίστου, η οποία έγινε αμέσως δεκτή, καθώς και οι τρεις Ευρωβουλευτές τρέφουν μεγάλη αγάπη για το πολύπαθο νησί μας και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την μέχρι σήμερα δράση τους μέσα από τα έδρανα της Ευρωβουλής.

Απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους του συμπατριώτες μας, φίλους και υποστηρικτές του Κινήματος μας, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Ξενοδοχείο Κλεοπάτρα
Αίθουσα Μακεδονία
ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.)



Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κασίδης, Δημοσιογράφος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more