Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Παρά τη δύσκολη κατάσταση ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης κρατά το τιμόνι των οικονομικών του Δήμου Αλμωπίας σε πολύ καλό επίπεδο

Το ότι η κατάσταση στη Χώρα, η μείωση των ΚΑΠ από το Κράτος προς τους Δήμους αλλά και οι αγωγές που υπάρχουν προς την Δημοτική αρχή από υποθέσεις άλλων δημάρχων που πέρασαν από την Αλμωπία, δεν θα επηρέασαν και πολύ την οικονομική κατάσταση του Δήμου Αλμωπίας δεν θα το περίμενε κανείς. Αυτό βεβαίως γίνεται διότι το τιμόνι το κρατά γερά και σφιχτά ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης ο οποίος ασχολείται νύχτα και μέρα με αυτό το ζήτημα και δεν του φεύγει λεπτό από τους λογαριασμούς αλλά και από τον ορθολογισμό των δαπανών που επιχειρεί να κάνει. Άλλωστε το 2015 θα είναι ένας δύσκολος χρόνος για άλλους καθώς και ο καιρός δημιούργησε αρκετά προβλήματα στον Δήμο Αλμωπίας.
Ο κος Τσιμτσιρίδης πάντως με κατάλληλες ενέργειες αλλά και με την εμπειρία που έχει στην αυτοδιοίκηση δείχνει να μην πτοείται ενώ γίνονται και ενέργειες για κάποια έκτακτη χρηματοδότηση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων. Το τι θα γίνει θα το δούμε στο μέλλον. Πάντως τα οικονομικά είναι ίσως από τους λίγους τομείς που η σημερινή δημοτική αρχή Αλμωπίας τα πάει καλά.
γιατί δεν αποδόθηκε ο ΦΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more