Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής τίμησαν τον αγώνα της ΕΟΚΑ (ΦΩΤΟ)


Πιστοί στο εθνικό καθήκον της μνήμης και της τιμής, οι Ευρωβουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Στρατηγοί ε.α.  Ελευθέριος Συναδινός και Γεώργιος Επιτήδειος και Ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης μετέβησαν στην Κύπρο για να αποτίσουν ελάχιστο φόρο τιμής στους γίγαντες της ΕΟΚΑ.


Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις Ευρωβουλευτές το πρωί παρακολούθησαν την πανηγυρική δοξολογία που τελέστηκε στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Ιωάννη και ακολούθως μετέβησαν στα Φυλακισμένα Μνήματα, όπου τελέστηκε τρισάγιο για τους νεκρούς του Αγώνα όπου και κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους της Χρυσής Αυγής.

Αργότερα, μαζί με αντιπροσωπεία του Ε.ΛΑ.Μ (Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο), κατέθεσαν στεφάνι στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου κατέπεσε το ΝΟΡΑΤΛΑΣ το 1974.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τους Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, κανένας Έλληνας Ευρωβουλευτής άλλης παράταξης δεν μετέβη στην Κύπρο.


Όπως τονίζει στο δελτίο τύπου της η Χρυσή Αυγή: ''Η Χρυσή Αυγή δείχνει έμπρακτα πως για εμάς, τους Έλληνες Εθνικιστές, η Κύπρος αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού και ότι ο αγώνας της ΕΟΚΑ θα ολοκληρωθεί μόνο όταν η Κύπρος αποτελέσει την 14η περιφέρεια της Ελλάδας.''

Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:





Επιμέλεια: Πολυχρόνης Κασίδης, Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more