Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ύποπτος φάκελος με άσπρη σκόνη στην Εισαγγελία Αθηνών - Έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις (upd)

Συγκεκριμένα στο κτίριο 16 διευθύντρια γραμματείας άνοιξε φάκελο ο οποίος περιείχε λευκή σκόνη, καθώς και μία συνοδευτική επιστολή τεσσάρων σελίδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος είχε ως παραλήπτη τον Διευθύνοντα της Εισαγγελίας Ηλία Ζαγοραίο και μόλις η διευθύντρια γραμματείας τον άνοιξε η λευκή σκόνη έπεσε πάνω της. Οπως αναφέρουν πηγές από την εισαγγελία η ποσότητα ήταν τόσο μεγάλη που έπεσε στο πρόσωπο και το σώμα της γυναίκας.

Επικράτησε πανικός και ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η πυροσβεστική και το κτίριο εκκενώθηκε. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), πυροσβεστική, ακόμη και κλιμάκιο του ΚΕΕΛΠΝΟ που θα πάει τον φάκελο στο Δημόκριτο. Σε 72 ώρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργαστηριακές εξετάσεις για το περιεχόμενο του φακέλου και θα γνωρίζουν οι αρχές τι είναι η συγκεκριμένη σκόνη.
Το σημείο που βρίσκεται ο ύποπτος φάκελος έχει αποκλειστεί, ενώ οι υπάλληλοι του Πρωτοκόλλου κρατούνται για να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις. Προληπτικά τους χορηγήθηκαν ειδικά χάπια.
Ύποπτος φάκελος με άσπρη σκόνη και συνοδευτική τετρασέλιδη επιστολή εστάλη πριν από λίγο στην Εισαγγελία Αθηνών, στο κτίριο 16 των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
Το σημείο που βρίσκεται ο ύποπτος φάκελος έχει αποκλειστεί προληπτικά. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών (ΤΕΕΜ), πυροσβεστική, ακόμη και κλιμάκιο από το Δημόκριτο.
Θα επανέλθουμε αμέσως μόλις υπάρξει νεότερη ενημέρωση. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more