Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Εγκρίθηκε ο στρατηγικός σχεδιασμός του Δήμου Δέλτα


      
    Εγκρίθηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η α' φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Δέλτα έως το 2019 που αφορά το στρατηγικό σχεδιασμό.
          Ο σχεδιασμός αφορά μέτρα και γενικούς στόχους στους άξονες α) προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της ποιότητας ζωής, β) ενίσχυσης της κοινωνικής πολιτικής κι των υπηρεσιών Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, γ) οικονομικής ανάπτυξης και απασχόλησης και δ) βελτίωσης της διοικητικής ικανότητας του Δήμου.
          Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση και η β' φάση που θα αφορά πλέον τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, δηλαδή της δράσεις και τις ενέργειες που θα εξυπηρετήσουν τους γενικούς στόχους.
          Σχετικά με το θέμα, ο Δήμαρχος Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
          "Όπως είπαμε εξαρχής, εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε το Δήμο μας. Πολλές φορές καλούμαστε να διορθώσουμε προβλήματα πολυετή, που δημιουργήθηκαν ερήμην μας. Σε έναν Δήμο με πολυμορφικά χαρακτηριστικά. Για να γίνει αυτό χρειάζεται υπομονή, σχεδιασμός, διάθεση για αλλαγή. Πολύ περισσότερο που δε ζούμε εποχές παχέων αγελάδων για την αυτοδιοίκηση και για τη χώρα ολόκληρη. Χθες κάναμε ένα σημαντικό βήμα, εγκρίνοντας το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου μας για τα επόμενα 4 χρόνια. Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση στην οποία καλώ τους συνδημότες μας να συμμετέχουν με θετικό τρόπο, επισημαίνοντας προβλήματα και καταθέτοντας σκέψεις και προτάσεις. Έτσι αντιλαμβανόμαστε εμείς τον τρόπο που θα πάμε το Δήμο μας μπροστά. Συντονισμένοι με την τοπική κοινωνία".

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more