Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Έκτακτο για πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

gerovasilh voulh

Δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, σύμφωνα με την Όλγα Γεροβασίλη, εκτός εάν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ.
«Η φημολογία αλλά και οι σκέψεις υπουργών για νέα μέτρα δεν σημαίνει πως είναι θέσεις της κυβέρνηση», διευκρίνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος με σημερινές της δηλώσεις.
«Ο πρωθυπουργός δεν απαγόρευσε στους υπουργούς να μιλούν για θέματα της αρμοδιότητάς τους. Βρισκόμαστε σε έναν διάλογο για την εφαρμογή των νέων μέτρων και με αυτή την έννοια, όπως είπε, ο αρμόδιος υπουργός πρέπει να δίνει απαντήσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Παραπολιτικά», ενώ σχετικά με τον ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε: «Γίνεται προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί το ισοδύναμο για το άδικο μέτρο».
Τέλος, επισήμανε πως δεν θα γίνουν πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, εκτός αν πρόκειται για κατοικίες αντικειμενικής αξίας ενός εκατομμυρίου. «Την πρώτη κατοικία χαμηλών και μεσαίων στρωμάτων δεν θα την αγγίξει η κυβέρνηση», υπογράμμισε η κυβερνητική εκπρόσωπος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more