Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μητσοτάκης: "H Ελλάδα θα τα καταφέρει"mhtsotak

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αισιόδοξος και δηλώνει πως παρά τις δυσκολίες που η Ελλάδα αντιμετωπίζει αν όλοι οι πολιτικοί ενωθούν θα τα καταφέρει.
Ο κ. Μητσοτάκης πήγε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 103 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους και μίλησε από το ύψωμα του υπολοχαγού, Γιώργου Καπιτσίνη, στο οποίο ο παππούς του συμμετείχε στην απελευθέρωση της Σιάτιστας ως Μακεδονομάχος. 
Πιο συγκεκριμένα είπε:
"Είναι μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή για μένα καθώς είχα την ευκαιρία να καταθέσω στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων στη μάχη για την απελευθέρωση της Σιάτιστας. Είναι ιδιαίτερη στιγμή, διότι ο παππούς μου Κυριάκος Μητσοτάκης πολέμησε σε αυτή τη μάχη όπως πολέμησε και στην Ήπειρο στο Μπιζάνι, επικεφαλής του σώματος Κρητών εθελοντών. Είναι μια ευκαιρία να θυμηθούμε αυτούς τους αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους για να μπορούμε εμείς σήμερα να απολαμβάνουμε το αγαθό της ελευθερίας και να θυμόμαστε ότι όσο σημαντικές και αν είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε σήμερα ως χώρα, ενωμένοι θα τα καταφέρουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more