Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Τι είπε ο Πούτιν στον Τσίπρα!


tsipras
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από το Μέγαρο Μαξίμου( και έβγαλαν στην δημοσιότητα όσα εκείνη θέλουν να μαθευτούν) αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στο Συριακό και το Προσφυγικό. Παράλληλα συζητήθηκαν και θέματα σχετικά με της οικονομικές και ενεργειακές σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας.

Τι είπε ο Πουτιν στον Τσίπρα, και του ξέρανε το λαιμό?Του χρειάστηκαν αρκετα ποτήρια νερό!

Καταρχάς οτι Γράφω, θεωρήστε το ψέμα, και σενάριο, και στην πορεία θα δούμε ποιά ειναι ψέματα,και ποιά σενάρια.

Ο Πρόεδρος της Ρωσιας Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ηταν αρκετά κυνικός,λιγομίλητος,και με διάθεση να προσγειώσει στην πραγματικότητα τον ενθουσιώδη Ελληνα Πρωθυπουργό.

Πούτιν σε Τσίπρα : Ο Πόλεμος στην Συρια οδεύει προς το Τέλος του, οι Τρομοκράτες ισλαμιστές και το ψευδοκράτος τους τρέχουν να σωθούν στα συνορα της Τουρκίας, ΑΛΛΑ, δεν πρόκειται να ανακουφιστεί η Ελλαδα με την λήξη του πολεμου στην Συρια οσον αφορά το Μεταναστευτικό! Δίοτι η Ρωσια πιστέυει οτι η Ελλαδα εχει γινεί στόχος να αποσταθεροποιηθεί!

ΣΟΚ Νο2: Ερχεται νεα Στρατιωτικη επέμβαση στην Λιβυή, με νεο κυμα Μεταναστών προς την Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο3: Δεν μπορουμε να μιλήσουμε ουσιαστικά με την Κυβέρνηση σας για θεματα οικονομίας και ενέργειας, γιατι Πρώτον: Είστε μια αδύναμη Κοινοβουλευτική Κυβερνηση,που οι δανειστές σας επιδιώκουν την πτώση της!
Δεύτερον: Μια οικουμενική Κυβέρνηση θα είναι κάτω απο τον ελεγχο των δανειστών!
Τρότον: Εχουμε μιλήσει με αρκετές Ελληνικες Κυβερνησεις, με αρκετη Κοινοβουλευτική δύναμη-πλειοψηφία «Π.Χ. Κυβερνηση Καραμανλη» για θεματα οπως τους Αγωγους, και εχουμε υπογράψει αρκετές συμφωνίες, που ομως έμειναν στα χαρτιά, απο την κάθε νέα Κυβερνηση που ανέβαινε στην εξουσια στην Ελλαδα!

ΣΟΚ Νο4: Οι Σύμμαχοι σας, αποφάσισαν οτι η Τουρκια εχει πιο μείζον Στρατηγική σημασία αυτη την στιγμή απο την Ελλαδα, ως υποτιθέμενο Στρατιωτικό αντίβαρο στην Ρωσια, με την Ρωσια να θελει να Βοηθήσει την Ελλαδα, αλλα να μη επιθυμούν κατι τετοιο, οι Πολιτικοί ηγέτες των Κομμάτων στην Ελλαδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more