Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

islam

του Δημήτρη Βαλασίδη, Αξιωματικού εα-Οικονομολόγου-Συγγρραφέα- Γεν. Γραμματέα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
«Η δημοκρατία μας είναι μόνον το τραίνο, στο οποίο επιβαίνουν μέχρι να επιτύχουμε τον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι τα κράνη μας και οι πιστοί οι στρατιώτες μας». Αυτή είναι η ανατριχιαστική δήλωση, η οποία δεν ανησύχησε όσο έπρεπε τους Ευρωπαίους που συνεχίζουν να «κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου». Οι μουσουλμάνοι κυμαίνονται σήμερα μεταξύ του 4-10% του συνολικού πληθυσμού της Ευρώπης, ανάλογα με τη χώρα, και αυξάνονται συνεχώς με μεγάλη ταχύτητα. Στην εγκληματική δράση των ισλαμιστών, εκτός από τα παλαιότερα περιστατικά, ήρθαν να προστεθούν και οι πρόσφατες δολοφονικές επιθέσεις σε Γαλλία και ΗΠΑ. Οι Ευρωπαίοι συσκέπτονται ίσως γιατί δεν θέλουν να σκέπτονται.
Πολλοί επιστήμονες εδώ και χρόνια υποστηρίζουν ότι η αύξηση των μουσουλμανικών πληθυσμών στα δυτικά κράτη θα οδηγήσει σε σύγκρουση, λόγω της ασυμβατότητας Δύσης και Ισλάμ. Υπάρχει και η αντίθετη άποψη, όσων πιστεύουν στην δυνατότητα αφομοίωσης ή ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων στα δυτικά κράτη. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι αδύνατο και όσοι δεν αναγνωρίζουν τον κίνδυνο που προέρχεται από την εξάπλωση του Ισλάμ στην Δύση εθελοτυφλούν. Τα επιχειρήματα περί ύπαρξης μετριοπαθούς Ισλάμ που επιτρέπει την ειρηνική συνύπαρξη γηγενών Ευρωπαίων και μουσουλμάνων μεταναστών, περί της δυνατότητας ενσωμάτωσης την μουσουλμάνων στις κοινωνίες της Ευρώπης ή περί σταδιακής δημιουργίας ενός «ευρωπαϊκού Ισλάμ», έχουν καταρριφθεί από τα γεγονότα που προανέφερα καθώς και πολλά άλλα. Οι πρόσφατες επιθέσεις είχαν ως δράστες μουσουλμάνους που γεννήθηκαν ή έζησαν πολλά χρόνια σε δυτικά κράτη - επομένως θα έπρεπε να έχουν ενσωματωθεί κατά τους υποστηρικτές του πολυπολιτισμικού μοντέλου - κι όχι μουσουλμάνους που ξεκίνησαν από κάποια μακρινά ισλαμικά κράτη με σκοπό να πραγματοποιήσουν επιθέσεις σε κράτη της δύσης με τα οποία δεν είχαν κάποια επαφή. Αυτοί που έρχονται από μακριά πετάνε στη θάλασσα χριστιανούς για να πνιγούν στο όνομα του Ισλάμ. Ως προς τον κίνδυνο της ισλαμικής τρομοκρατίας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι πέραν από μεμονωμένα άτομα στην Ευρώπη υπάρχουν διάσπαρτες ομάδες και πυρήνες ακραίων ισλαμιστών σε θέση αναμονής. Είναι θέμα χρόνου και συγκυριών η ενεργοποίησή τους. Η κύρια αιτία δημιουργίας αυτών των ομάδων είναι η πίστη των μελών τους σε μία θρησκεία - ή ακριβέστερα σε ένα οικονομικό-κοινωνικό-θρησκευτικό-πολιτικό σύστημα που έχει ως απώτερο στόχο την παγκόσμια κυριαρχία επί των αλλοθρήσκων ειρηνικά ή βιαίως.
Γεννάται, λοιπόν, το κρίσιμο ερώτημα: Υπάρχει νομικό πλαίσιο σε διεθνές, ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο να προστατευθούμε από την επερχόμενη λαίλαπα; Η απάντηση είναι καταφατική, εφόσον υπάρξει πολιτική βούληση. Είναι γνωστό ότι τα τζαμιά αποτελούν, εκτός από τόπο λατρείας, τους χώρους όπου κατηχούνται, διδάσκονται την σαρία ως υπέρτατο νόμο και προετοιμάζονται για την εγκληματική τους δράση οι φανατικοί ισλαμιστές. Κατ’ αρχάς η θρησκευτική ελευθερία, που περιλαμβάνει το δικαίωμα ανέγερσης και λειτουργίας χώρων λατρείας, κατοχυρώνεται από τα περισσότερα ευρωπαϊκά συντάγματα και διάφορες διεθνείς συμβάσεις. Στη χώρα μας υφίσταται νομοθεσία που καθορίζει την διαδικασία με την οποία οι πιστοί κάθε γνωστής θρησκείας μπορούν να προβαίνουν στην ανέγερση και λειτουργία χώρων λατρείας. Επομένως, δεν μπορεί κανείς να συζητά για γενική απαγόρευση της ανέγερσης χώρων λατρείας. Αυτό που επιτρέπεται, με βάση το ισχύον δίκαιο, είναι ο περιορισμός του δικαιώματος ανέγερσης ή λειτουργίας χώρων λατρείας - άρα και τζαμιών - εφόσον συντρέχουν συγκεκριμένοι λόγοι. Πέραν των τυπικών λόγων για τους οποίους το κράτος θα μπορούσε να απαγορεύσει την ανέγερση οποιουδήποτε κτιρίου (π.χ. παράβαση πολεοδομικής νομοθεσίας), η ανέγερση και λειτουργία τζαμιών θα μπορούσε να απαγορευθεί για τους λόγους που προβλέπονται στο Σύνταγμα, στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και σε άλλες διεθνείς συμβάσεις (π.χ. για την προστασία της δημόσιας τάξης, της δημόσιας ασφάλειας κλπ). Υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν την επιβολή περιορισμών στην ανέγερση και λειτουργία τζαμιών, όπως η διατήρηση της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας (Τζιχάντ-ιερός πόλεμος)  και του κοσμικού χαρακτήρα του κράτους, η προστασία της δημόσιας τάξης.(Προσευχή παρά την απαγόρευση στα προπύλαια) η προστασία της δημόσιας υγείας, η δημόσια ηθική (χρηστά ήθη), τα θεμελιώδη δικαιώματα και οι ελευθερίες των άλλων, καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (Πόλεμος-επιστράτευση).Για να περιορίσει ένα κράτος νόμιμα την ελευθερία εκδήλωσης της θρησκείας πρέπει να επιδιώκει έναν νόμιμο σκοπό, η φύση την επέμβασης πρέπει να είναι ανάλογη με τον σκοπό και να δικαιολογεί την επέμβαση. Όσον αφορά το τέμενος στην Αθήνα επισημαίνονται ο κίνδυνος για την δημόσια τάξη και ασφάλεια, τα χρηστά ήθη και προσηλυτισμό. Εκτός από αυτό η κατασκευή με δημόσια δαπάνη και σε χώρο που θα παραχωρηθεί από το κράτος υπερβαίνει της συμβατικές μας υποχρεώσεις και επομένως και άλλες θρησκείες θα ζητήσουν την ίδια προνομιακή μεταχείριση.
Οι Αμερικανοί πιστεύουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων λαθρομεταναστών κα προσφύγων που εισβάλουν στην Ελλάδα. Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. Θα προσέθετα ένα φοβερό αλλά πιθανότατο σενάριο σε περίπτωση κρίσης ή και πολεμικής σύρραξης με τη Τουρκία. Οργανωμένοι λαθρομετανάστες μισθωμένοι και εξοπλισμένοι από τη γείτονα χώρα είναι σχεδόν βέβαιο ότι εκτός από κατασκοπία θα προβούν σε εκτεταμένες δολιοφθορές σε εγκαταστάσεις στρατηγικής, σε ταραχές και λεηλασίες με αντικειμενικό σκοπό την αποδυνάμωση της εθνικής μας άμυνας και την πτώση του ηθικού του πληθυσμού.
Συμπερασματικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η αδυναμία του φιλελεύθερου δικαίου να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την ισλαμική επέλαση αποτελεί ρήγμα στο οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό μας σύστημα. Οι νόμιμοι και οι παράνομοι μετανάστες και πρόσφυγες είναι πιθανόν να επιδιώξουν την βίαιη κατάληψη της εξουσίας και την εγκαθίδρυση ισλαμικών καθεστώτων. Αν επικρατήσει η κοσμοθεωρία του Ισλάμ θα έρθει η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more