Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ καταγγελίες των Γάλλων! Το μεταναστευτικό είναι σχέδιο της τουρκικής μαφίας...

tourkiametana
‘’Η Τουρκία προκάλεσε την μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη με την συνενοχή του Πρόεδρου Ερντογάν’’ αναφέρει Γάλλος πρώην διπλωμάτης.
‘’Η μεταναστευτική κρίση στην Ευρώπη προκλήθηκε από την τουρκική μαφία, πιθανότατα από ομάδες μέσα από τις οποίες δρουν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου ο πρόεδρος της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν’’, σύμφωνα με τον πρώην διπλωμάτη Roland Hureaux.
Ο Roland Hureaux συνεχίζει λέγοντας: ‘’Οι πραγματικοί Σύριοι πρόσφυγες δεν έχουν τα μέσα για να έρθουν στην Ευρώπη επειδή ζουν σε μεγάλο βαθμό στη φτώχεια σε στρατόπεδα στα σύνορα με την Τουρκία. Παρ όλα αυτά η Ευρώπη έχει κατακλυσθεί από μετανάστες. Ένα συνηθισμένο δρομολόγιο είναι μέσω Λίβανου και μετά με πτήσεις πετούν προς τη δυτική ακτή της Τουρκίας και στη συνέχεια με πλοίο. Τους κοστίζει μεταξύ 5.000 και 10.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί έχουν τα χρήματα. Όλο αυτό διοργανώνεται από την τουρκική μαφία και σε πολλές περιπτώσεις με την συνενοχή της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας και ως εκ τούτου, της κυβέρνησης του Ερντογάν’’.
Οι Επικεφαλείς της ΕΕ ψάχνουν για περισσότερη συνεργασία με την Τουρκία ως αναφορά το Μεταναστευτικό και πρόσθεσε ο Hureaux
‘’Ότι το σχέδιο για την υποδοχή των προσφύγων στην Ευρώπη είναι προφανές για την γερμανική και τις άλλες κυβερνήσεις της ΕΕ διότι με αυτόν τον τρόπο θα διορθωθούν οι δημογραφικές ανισορροπίες ώστε να διατηρηθούν τα συνταξιοδοτικά προγράμματα που φθίνουν στις ευρωπαϊκές χώρες με τη γήρανση του πληθυσμού.
«Αυτή η φιλοσοφία επικρατεί στο υψηλότερο επίπεδο: στην σύνοδο κορυφής του Νταβός, στο ΔΝΤ, τον ΟΟΣΑ [Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης] και δείχνει ότι αυτό το κύμα των μεταναστών ήταν μια μεγάλη οικονομική ευκαιρία για την Ευρώπη», δήλωσε ο Hureaux .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more