Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Πρώην Υπουργός ζήτησε να φύγουν με τη βία οι μετανάστες!

mpatsoi

Άναψε φωτιές σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, Ο κ. Βαρβιτσιώτης, λέγοντας πως υπάρχουν πολλά μέτρα που θα μπορούσαν να ληφθούν για την αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος στην Ειδομένη, χωρίς ωστόσο να αποκλείει το δρόμο της… βίας!
Όπως άλλωστε χαρακτηριστικά τόνισε: «Δεν αποκλείω την καταστολή από τα μέτρα, υπάρχει θέμα δημόσιας υγείας και ασφάλειας του κράτους, δεν μπορείς να έχεις στα σύνορά σου έναν ανεξέλεγκτο καταυλισμό... Τίθενται θέματα υγείας και ασφάλειας με την παραμονή τους εκεί. Δεν έχουμε εμείς την επιχειρησιακή ευθύνη για την Ειδομένη αλλά η κυβέρνηση δεν δείχνει καμιά διάθεση για “άδειασμα” της Ειδομένης»
Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του, κινητοποιήθηκε άμεσα, και με ανακοίνωσή του καλεί τη ΝΔ να πάρει θέση για το αν συμφωνεί με την αντιμετώπιση του δράματος χιλιάδων προσφύγων με μέσα βίας αλλιώς όπως τονίζει «οφείλει να καταδικάσει ανεύθυνες προτάσεις στελεχών της που διατυπώνονται για εσωτερική, ακροδεξιά κατανάλωση».
Το μόνο που απομένει πλέον είναι να δούμε εάν το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πάρει κάποια επίσημη θέση, ή αν ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ θα εμμείνει στις θέσεις του η θα ανακαλέσει με κάποιο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more