Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Ο Γιάννης Σηφάκης ζήτησε Γραφείο Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ στην Αριδαία μέσα στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας

Ο Υπουργός Υγείας και ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ ανταποκρίθηκαν θετικά και αναμένεται η υλοποίηση του
Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης αιτήθηκε από τον Υπουργό Υγείας και τον πρόεδρο του ΕΟΠΠΥ την σύσταση γραφείου εξυπηρέτησης ασφαλισμένων ΕΟΠΠΥ στην Αριδαία. Το γραφείο θα εξυπηρετήσει πλήθος πολιτών από την Αλμωπία και θα τους απαλλάξει από μετακινήσεις τους προς την Έδεσσα που μπορούν να αποφευχθούν.
Η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας Στέλλα Φωτοπούλου ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του βουλευτή για την εξασφάλιση χώρου μέσα στο Κ.Υ., τον εξοπλισμό του γραφείου κλπ.
Τα έγγραφα του βουλευτή προς τον ΕΟΠΠΥ και του Κέντρου Υγείας προς τν βουλευτή επισυνάπτονται.

Ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος και ο πρόεδρος του ΕΟΠΠΥ Σωτήρης Μπερσίμης θεώρησαν λογικό το αίτημα, το βλέπουν θετικά και υποσχέθηκαν στον βουλευτή γρήγορη υλοποίηση του.   


Προς
Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Γενική Διεύθυνση Διαχείρισης και Αγ. Υπηρεσιών Υγείας
Διεύθυνση Οργάνωσης και Εποπτείας Υπηρεσιών Υγείας
Κηφισιάς 39 - ΤΚ 15123 Μαρούσι
Τηλ. 210 6871721 – email : d3@eopyy.gov.grΚε Πρόεδρε,
Σας παρακαλώ να εξετάσετε το αίτημα σύστασης Γραφείου Εξυπηρέτησης ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία Πέλλας, το οποίο θα βοηθήσει και θα εξυπηρετήσει πλήθος συμπολιτών μας και θα τους απαλλάξει από μετακινήσεις στην Έδεσσα με όλα τα προβλήματα που αυτό δημιουργεί.
Σε αίτημα που υποβλήθηκε στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας, υπήρξε θετική απάντηση σε ότι αφορά την εξασφάλιση των απαραίτητων προϋποθέσεων για τη λειτουργία του, διασφαλίζοντας τον χώρς γραφείου, με εξοπλισμό επίπλων γραφείου, ερμαρίων και ψυγείου, τα οποία επισυνάπτονται. Στον είσοδο του γραφείου θα τοποθετηθεί η σχετική πινακίδα που θα ενημερώνει ότι πρόκειται για υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ.
Επίσης, στον χώρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας βρίσκεται και ο ελεγκτής Ιατρός που θα έχει ως αποτέλεσμα την ακόμη καλύτερη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Τέλος, δεν δημιουργείται πρόβλημα στη μετακίνηση υπαλλήλων που θα πρέπει να στελεχώσουν το γραφείο εξυπηρέτησης, καθώς μία υπάλληλος διοικητικού και μία υπάλληλος βοηθός φαρμακείου είναι κάτοικοι  Αριδαίας.Με εκτίμηση
Ιωάννης Σηφάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more