Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Σοβαρά θέματα της Πετριάς έθεσε ο Πρόεδρος Γρηγόρης Βόλτης

Σοβαρά θέματα του χωριού Πετριά έθεσε ο Πρόεδρος του χωριού Γρηγόρης Βόλτης στην Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε στον ιστότοπο του:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ,ΣΥΝΓΧΩΡΙΑΝΟΙ
ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ.
ΑΠΟ ΕΔΕΣΣΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ (ΠΕΤΡΙΑ)
ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΗΖΗΤΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ.
1)ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΟΥ-ΡΙΖΟΥ. Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΧΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΑΣ.
2)ΘΕΣΑΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΕΤΡΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΝΗΡΓΗΣΕ Τ/Φ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
3)ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΤΟ ΓΚΡΕΗΤΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΣ.
4)ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΛΑΔΙΩΝ. ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Χρήστος Μακρίδης ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΕΟΙ ΚΑΔΟΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ 5 ΜΠΛΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ 10 ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΛΑΔΙΩΝ ΣΕ ΔΕΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΕΤΡΙΑΣ.
5)ΛΑΚΟΥΒΕΣ. ΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΙΞΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.
6)ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ STOP ΚΑΙ ΟΡΙΩΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΠΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΛΣΑ.
ΟΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΑΧΥΗΤΗΤΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
7)ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Α΄' ΒΑΘΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Κ. ΘΕΜΗΣ ΚΡΗΤΙΔΗΣ (ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ) , ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔ/ΝΩΝ ΠΕΤΡΙΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΔΑΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
8)ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ. ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΣΥΝΕΧΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ .
ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΔΩΣΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
9)ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΙΑ ,ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΦΑΠΠ Στελιος Σουρουτζιδης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΜΕΣΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.
Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ Κατερίνα Ιγνατιάδου ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ .
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ , ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΑΣ (ΠΛΕΥΡΩΜΑ-ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ)
ΒΟΛΤΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more