Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πρόεδρος στον Φίλιππο ο Κωσταντίνος Κάμτσης!

Την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και ακολούθησαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ”. Η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση διεξάγεται, σύμφωνα με το Καταστατικό,  κάθε διετία. Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή που προκύπτουν από την εκλογική διαδικασία έχουν διετή θητεία. Στη Γενική Συνέλευση αναφέρθηκαν τα πεπραγμένα του Διοικητικού Συμβουλίου για την Διετία 2014-2016 και οι στόχοι για τη διετία 2016-2018. Τα μέλη της Εταιρείας τα άκουσαν με προσοχή και τα ενέκριναν ομόφωνα. Πρέπει να τονιστεί ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” δεν ανέστειλε ούτε και περιόρισε στο παραμικρό τη δραστηριότητά της. Με την απαράμιλλη υποστήριξη των μελών και των φίλων της παρουσίασε έργο που, κατά γενική ομολογία, υπήρξε ιδιαίτερα σημαντικό. Κατά την εκλογική διαδικασία που διεξήχθη με τρόπο υποδειγματικό, εξελέγησαν οι εξής :
      Για το Διοικητικό Συμβούλιο
1.      Κάμτσης                                   Κωνσταντίνος
2.      Σταμενίτης                              Αλέξανδρος
3.      Χατζηδήμου-Χρυσοστόμου  Αναστασία
4.      Καλλιωτάκης                          Γεώργιος
5.      Κενανίδης                                Λάζαρος
6.      Τραούδας                                 Βασίλειος
7.      Παπαδόπουλος                      Θεόφιλος
8.      Πόπτσης                                   Βασίλειος
9.      Τσιβρανίδης                             Κωνσταντίνος
Αναπληρωματικός
1.      Παπαδόπουλος                        Χαράλαμπος

           Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
1.      Μπόσκος                                    Τρύφων
2.      Αντωνίου                                    Γεώργιος
3.      Ντόντουλος                              Απόστολος
Αναπληρωματικός
1.      Καζαλτζής                                Δημήτριος

   Την Τρίτη 29 Μαρτίου 2016 τα εκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγκεντρώθηκαν στα Γραφεία της Εταιρείας για να συγκροτηθούν, όπως ορίζει το Καταστατικό, σε σώμα. Στη συγκέντρωση αυτή τονίστηκαν και επαναβεβαιώθηκαν οι αρχές και οι σκοποί που υπηρετεί η Εταιρεία και το πνεύμα άδολης αγάπης και ομαδικότητας που πρέπει να χαρακτηρίζει τα μέλη του Δ.Σ. Ακολούθησε, με απόλυτη ομοφωνία, η συγκρότηση σε σώμα ως εξής :
  1. Πρόεδρος ο κ. Κωνσταντίνος Κάμτσης
  2. Αντιπρόεδρος και Γεν. Γραμματέας ο κ. Αλέξανδρος Σταμενίτης
  3. Ταμίας ο κ. Κωνσταντίνος Τσιβρανίδης
  4. Υπεύθυνη εκδόσεων η κ. Χατζηδήμου-Χρυσοστόμου Αναστασία
  5. Υπεύθυνος Ιστορ. Βιβλιοθήκης και Ιστορ. Αρχείου ο κ. Βασίλειος Πόπτσης
  6. Υπεύθυνος Μουσείου ο κ. Λάζαρος Κενανίδης
  7. Υπεύθυνος Εκδηλώσεων ο κ. Παπαδόπουλος Θεόφιλος
  8. Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων ο κ. Γεώργιος Καλλιωτάκης
  9. Υπεύθυνος Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου ο κ. Βασίλειος Τραούδας
    Το Διοικητικό Συμβούλιο και στην ανανεωμένη θητεία του θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να εργάζεται, όπως το έκανε πάντα, για τον πολιτισμό και την ιστορία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ

Η Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στους μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν την 1η θέση και στους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν τη 2η θέση στον Διαγωνισμό “Young Business Talents”. Στον Διαγωνισμό αυτό έλαβαν μέρος ομάδες από τα Σχολεία όλης της Ελλάδας και στο τελικό στάδιό του οι 75 καλύτερες ομάδες διαγωνίστηκαν στην Αθήνα. Η Πανελλήνια αυτή διπλή επιτυχία που, για την πρώτη ομάδα, θα έχει και συνέχεια στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό, αποτελεί ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για τους μαθητές μας. Βεβαίως συγχαρητήρια αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς των δύο Σχολείων που με την εμπνευσμένη τους καθοδήγηση ενίσχυσαν και ανέδειξαν τις ικανότητες των μαθητών τους.
Με τέτοιες διακρίσεις είμαστε ακόμη πιο σίγουροι ότι τα σχολεία μας παρέχουν σωστή εκπαίδευση και δημιουργούν πολίτες με ικανότητες, όραμα και ελπίδα.
Ευχόμαστε από καρδιάς την ευόδωση των προσπαθειών εκπαιδευτικών και μαθητών για ένα καλύτερο κόσμο και ένα καλύτερο αύριο.  

Για το Διοικητικό ΣυμβούλιοΗ Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών “Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ” εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στις μαθήτριες της ομάδας handball του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών που κατέλαβαν την 1η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα. Η επιτυχία αυτή συνοδεύτηκε και από σημαντική διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Γαλλία και μας έκανε ακόμη πιο υπερήφανους.
Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν ότι τα σχολεία μας καλλιεργούν τη γνώση, αναδεικνύουν δεξιότητες και μεταλαμπαδεύουν τις πραγματικές αξίες της ζωής και του αθλητισμού.
Ευχόμαστε στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του σχολείου κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να ανοίξουν δρόμους φωτεινούς και να αναδείξουν αξίες σε μια εποχή που δείχνει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της.  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more