Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Σε νέα τριήμερη απεργία οι δημοσιογράφοι


μμε απεργία

Νέα τριήμερη απεργία από τις 06:00 το πρωί της Κυριακής έως τις 06:00 το πρώι της Μ.Τετάρτης προκήρυξε η ΠΟΕΣΥ.
Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ:
​Συνάδελφοι, οι στιγμές είναι οι πλέον ιστορικές για τον κλάδο και την Ένωσή μας. Η αντίστασή μας απέναντι στην επερχόμενη καταστροφή που ετοιμάζεται να προκαλέσει η Κυβέρνηση πρέπει και θα είναι δεδομένη. Ο αγώνας μας συνεχής, συνεπής και επίμονος. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτή τη μάχη που αφορά όλους εμάς και τις οικογένειές μας. Αφορά το παρόν και το μέλλον μας. Είναι καθήκον μας να αντισταθούμε και να δώσουμε την μάχη για να μην περάσει το καταστροφικό και απάνθρωπο νομοσχέδιο Κατρούγκαλου.
Στις 6.00 του Σαββάτου 23/4/2016 λήγει η 48ωρη απεργία στα έντυπα μέσα, τις ενημερωτικές ιστοσελίδες, την ΓΓΕΕ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και στα γραφεία Τύπου. Οι συνάδελφοι εργάζονται κανονικά.
Συνεχίζεται η απεργία στα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ έως τις 06.00 το πρωϊ της Κυριακής.
Ωστόσο, μετά από τις καταιγιστικές εξελίξεις με την κατάθεση του καταστροφικού για τον κλάδο νομοσχεδίου στη Βουλή και σύμφωνα με απόφαση της ΠΟΕΣΥ από τις 06.00 το πρωϊ της Κυριακής έως και τις 06.00 το πρωί της Μ. Τετάρτης προκηρύσσεται νέα κινητοποίηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά, ενημερωτικές ιστοσελίδες, ΓΓΕΕ και τα γραφεία Τύπου .
Το Δ.Σ. της ΠΟΕΣΥ συνεδριάζει εκ νέου την Μ. Τετάρτη το μεσημέρι για να προσδιορίσει την περαιτέρω στάση του κλάδου. Την ίδια ημέρα θα δοθεί συνέντευξη τύπου της ΠΟΕΣΥ και των προέδρων των Ενώσεων του κλάδου, προκειμένου να υπάρξει πλήρης ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τα δίκαια αιτήματα του κλάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more