Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Μικρά μικρά από την Έδεσσα

 

Το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά έθεσε στο Δημοτικό συμβούλιο ο δημοτικός σύμβουλος Έδεσσας Αντώνης Ρυσάφης. Όπως τόνισε ο ίδιος η κατάσταση είναι έκρυθμη ενώ ζήτησε πρωτοβουλίες από την Δημοτική αρχή

Η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας Κατερίνα Ζδρου τόνισε ότι το πρόβλημα με τα αδέσποτα το δημιουργούν οι άνθρωποι καθώς από πλευράς δημοτικής αρχής έχουν γίνει όλες αυτές οι ενέργειες για να υπάρξουν φάρμακα για στειρώσεις καθώς και λειτουργία καταφυγίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σόντρας ρώτησε να μάθει τι γίνεται με το ακίνητο το οποίο έχει ενοικιαστεί επί της 25ης Μαρτίου μέσα στο πάρκο. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος τόνισε ότι ο Δήμος έστειλε εξώδικο σε όσους ενοικιάζουν οικήματα του Δήμο και δεν έχουν πληρώσει. Το αποτέλεσμα ήταν το 50% αυτών είτε να πληρώσουν εφάπαξ είτε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους.

Ο Δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Φουνταλής ζήτησε να μάθει για τον ανοικτό αγωγό που υπάρχει στον παιδικό σταθμό της Άρνισσάς καθώς και για τη μεταφορά του νηπιαγωγείου στο γυμναστήριο της Άρνισσας σε έναν χώρο που είναι ακατάληλος. Ακόμη τόνισε ότι οι πινακίδες με τις μαύρες σακούλες που έχουν φύσει στο Κλεισοχώρι δημιουργούν τεράστια προβλήματα και μπορεί να δημιουργηθεί ατύχημα.

Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα ΕΛΤΑ στην Άρνισσα να κλείσουν οριστικά καθώς έχει μείνει μόνο ένας υπάλληλος. Μάλιστα υπάρχει ενδιαφέρον για άλλον έναν να έρθει που υπηρετεί στην Έδεσσα. Πάντως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

Αναβλήθηκε το θέμα που υπήρχε στο δημοτικό συμβούλιο για τη επιβολή εισιτηρίου στους καταρράκτες. Ο λόγος άγνωστος μέχρι σήμερα.


Με απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας το Γυμνάσιο Άρνισσας θα μετονομαστεί σε Πατριάρχης Χρύσανθος. Πρόκειται για τον Πατριάρχη που είχε την καταγωγή του από το Κάτω Γραμματικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more