Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Οι Pastry Designs είναι τα δικά μας παιδιά και κάνουν πολύ καλά γλυκά! δημιουργούν


«Είμαστε δυο φίλοι, που αγαπάμε να φτιάχνουμε δημιουργίες ζαχαροπλαστικής»... 

Έτσι μας συστήνονται στη σελίδα τους στο facebook τα δυο ταλαντούχα παιδιά, που έχουν "ταράξει" τον τελευταίο καιρό τα λιμνάζοντα ύδατα της δημιουργικής ζαχαροπλαστικής. Πρόκειται για δυο προικισμένους νεαρούς, που έλκουν την καταγωγή τους από τους Προμάχους, τον Δημήτρη Μιχαηλίδη και τον Γιώργο Καλογιάννη.

Ο Δημήτρης που σπουδάζει παιδαγωγικό στη Φλώρινα και ο Γιώργος ζαχαροπλαστική, ένωσαν την κοινή τους αγάπη για την γευστική και γλυκιά δημιουργία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής και με τα δροσερά τους βίντεο, που ανεβάζουν στο κανάλι τους στο youtube, μας παρουσιάζουν εξαιρετικές συνταγές για απολαυστικές παρασκευές, που απογειώνουν τα γαστριμαργικά αισθητήρια.

Έχοντας πολύ μεράκι και όρεξη για δουλειά, δοκιμάζουν προϊόντα, παρασκευάζουν εξαίσια γλυκίσματα και προτείνουν σε όλους μας να εισχωρήσουμε στον μαγικό κόσμο της ζαχαροπλαστικής, βοηθώντας με τις έξυπνες και πρακτικές τους συνταγές, ακόμη και τον πιο άσχετο να δημιουργήσει γευστικά καλλιτεχνήματα.

Αξιόλογοι νέοι, με εναλλακτικές προτάσεις και συνεργασίες στους δύσκολους καιρούς της κρίσης που διανύει η πατρίδα μας, που επενδύουν το χρόνο τους δημιουργικά, βοηθώντας πολλές φορές αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας και δίνοντας το φωτεινό παράδειγμα στους υπόλοιπους και αποδεικνύουν στην πράξη, ότι η νεολαία ΔΕΝ είναι μόνο "τσιγάρα-μπαράκια-τεμπελιά".

Ξεκίνησαν, ως Pastry Designs, τον Αύγουστο του 2015 και κάθε βδομάδα μας παρουσιάζουν και μία νέα συνταγή.

Στην ομάδα τους συμμετέχουν ακόμη ο Γιώργος Κυρμιλίδης(Cameraman, Photographer) και ο Αριστείδης Ποιμενίδης(columnist).

Δείτε στο video την τελευταία τους πρόταση:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more