Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΕΔΕΣΣΗΣ &ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ                                       Εικόνα ιστορίας για το ερώτημα ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΔΕΣΣΗΣ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ από τον εκδότη Ριζοσπάστης 
Τηλ.:6944161115 & 6980693017     
               e-mail: triteknoi_edessa@yahoo.gr , triteknoigiannitson@yahoo.gr
                                                              Έδεσσα 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 8 ΣΕΠ 2016

Οι πρόεδροι των συλλόγων μας, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλαδικής  Ομοσπονδίας Τριτέκνων συμμετείχαν στις συναντήσεις του στην Αθήνα με:
 -Τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ κ. Παπαχριστόπουλο Αθ., στην Βουλή των Ελλήνων, αρμόδιο για θέματα κοινωνικής πολιτικής των ΑΝ.ΕΛ με την συνδρομή της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ Πέλλας και
- Τον  ειδικό σύμβουλο στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού κ. Καρανίκα με την συνδρομή του βουλευτού(ΣΥΡΙΖΑ) κ. Μανιού Ν.
για την ένταξη της εξομοίωσης των τριτέκνων με τους πολύτεκνους στα μέτρα που θα εξαγγελθούν από τον Πρωθυπουργό στην ΔΕΘ.
Επίσης, πραγματοποιήθηκε πολύωρη συνάντηση και με την  σύμβουλο της Αν. Υπ. Εργασίας κα Καραμήτσου για τα σοβαρά προβλήματα που έχουν ανακύψει τόσο για την συμμετοχή των συλλόγων μας στο ΤΕΒΑ όσο και στην υλοποίηση της πρόσφατης Κοινής Υπ. Απόφασης, που αφορά την δωρεάν διανομή οπωροκηπευτικών με την οποία αυξήθηκε το εισοδηματικό κριτήριο.

Καλούμε τους τριτέκνους του ν. Πέλλας,
 να ευρίσκονται σε ετοιμότητα για αγωνιστική διαμαρτυρία στις 17/9/2016 στην Θεσσαλονίκη εφ΄ όσον δεν ενταχθεί η εξομοίωση των τριτέκνων με τους πολύτεκνους στα μέτρα που θα εξαγγελθούν από τον Πρωθυπουργό.

Αναλυτικά στο συνημμένο Δελτίο Τύπου της Ομοσπονδίας καθώς και φωτο.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more