Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Αποτέλεσμα εικόνας για συλλήψεις 
Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 40χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 5,5 γραμμαρίων.
· Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 61χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου εντοπίστηκε θαμμένη σε χωμάτινο σημείο, μία συσκευασία με ποσότητα κάνναβης βάρους 205 γραμμαρίων, ενώ σε άλλο σημείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάνναβη βάρους 8 γραμμαρίων και 5 ναρκωτικά δισκία, χωρίς ιατρική συνταγή. Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε σε άλλο χώρο που χρησιμοποιούσε, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε.
Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκιδικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Παναγίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στο σπίτι του, μέσα σε πλαστικό δοχείο, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Επιπλέον, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης 2 γραμμαρίων. 


Συνελήφθη χθες (01-09-2016) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του καταστήματος τροφίμων που διατηρεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα καπνού βάρους 500 γραμμαρίων, η οποία δεν έφερε την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και θα αποσταλεί στο αρμόδιο τελωνείο για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more