Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αρχίζει η μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας Αποτέλεσμα εικόνας για Νοσοκομείο Έδεσσας
Η δημοπρασία ολοκληρώθηκε επιτυχώς αναδεικνύοντας ανάδοχο
Επαναπροκηρύχθηκε η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας
Σύντομα προσλαμβάνονται γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων , νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και στο Νοσοκομείο Πέλλας


Η μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της διαδικασίας για να ξεκινήσει η μετεγκατάσταση της μονάδας τεχνητού νεφρού στο Νοσοκομείο Έδεσσας στέφτηκε από επιτυχία παρά την καθυστέρηση στις δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες. Είναι γνωστό ότι η σχετική πίστωση είναι εξασφαλισμένη και βρίσκεται στα ταμεία του Νοσοκομείου πάνω από μισό έτος.
Η εξέλιξη αυτή που συμπίπτει και με την ίδρυση συλλόγου νεφροπαθών Πέλλας θα βοηθήσει αποφασιστικά στην ουσιαστική βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των νεφροπαθών στην μονάδα, στην σημαντική βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ( που θα εργάζεται πλέον σε ανθρώπινες συνθήκες) και στην αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος παροχής περίθαλψης στους νεφροπαθείς.
Το επόμενο βήμα είναι η σταδιακή αντικατάσταση των μηχανημάτων, προσπάθεια που ξεκινάει από σήμερα.
Επαναπροκηρύχθηκε η θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Πέλλας για να τελειώσει η σημαντική αυτή εκκρεμότητα.
Ακόμη με τις προσλήψεις που θα γίνουν πανελλαδικά ιατρών, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού στα νοσοκομεία θα έλθει σημαντικός αριθμός εξ αυτών στο Νοσοκομείο Πέλλας και στα Κέντρα Υγείας του Νομού.
Η κυβέρνηση ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες δίνει πρώτη προτεραιότητα στην Υγεία των πολιτών και αναβαθμίζει το δημόσιο σύστημα υγείας. Σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε.

2 σχόλια:

  1. και ποιός το γράφει το παραπάνω δημοσίευμα ; Εκτός και αν Κε Δημητριάδη γράφεις ως μέγαρο Μαξίμου (δες την τελευταία παράγραφο). Κατσε καλά δημοσιογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more