Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στο ‘WORLDCHEFS CONGRESS & EXPO 2016’Αποτέλεσμα εικόνας για τοπικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας 
Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Τα τοπικά αγροτικά προϊόντα της Πέλλας προβάλλονται σε όλες τις σημαντικές διοργανώσειςΣτο παγκόσμιο συνέδριο “WORLDCHEFS CONGRESS & EXPO 2016” που διοργανώνεται το διάστημα 24 έως 27 Σεπτεμβρίου 2016 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με την αποστολή αγροτικών προϊόντων από την μεγάλη ποικιλία του αγροτοδιατροφικού πλούτου της περιοχής. Στην διοργάνωση η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στηρίζοντας το διεθνές συνέδριο.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής τοπικά προϊόντα και εκλεκτά κρασιά που παράγονται από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Πέλλα θα πλαισιώσουν το περίπτερο της Π.Κ.Μ. σε μία διοργάνωση όπου 1000 περίπου διακεκριμένοι chefs και ανερχόμενα ταλέντα της μαγειρικής θα παραβρεθούν για να παρακολουθήσουν το συνέδριο και όλες τις παράλληλες δράσεις.

«Η συμμετοχή και η προβολή των τοπικών ποιοτικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα σε κάθε δράση που πραγματοποιείται είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό αποτελεί στρατηγική επιλογή για την Πέλλα και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα αποτελεί θεμέλιο λίθο του αναπτυξιακού μας προγραμματισμού σε συνδυασμό με την στήριξη των μεταποιητικών επιχειρήσεων για την ανάκαμψη της τοπικής και περιφερειακής οικονομίας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Το WORLDCHEFS CONGRESS & EXPO 2016 απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες αρχιμάγειρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more