Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ο Μίμης Δομάζος στα Γιαννιτσά!Αποτέλεσμα εικόνας για Μίμης Δομάζος 
Ο Σύλλογος Φίλων Παναθηναϊκού Γιαννιτσών θα φιλοξενήσει στην πόλη των Γιαννιτσών στις 9 Νοεμβρίου 2016 ημέρα Τετάρτη τον Μίμη Δομάζο.

Για πρώτη φορά θα έρθει στην πόλη μας ο μεγάλος αυτός Έλληνας Ποδοσφαιριστής, που υπηρέτησε  και τίμησε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας το ποδόσφαιρο παγκοσμίως.

Την πρόσκληση των φίλων του Παναθηναϊκού την αποδέχθηκε ο «Στρατηγός» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και θα παρουσιάσει στο Φιλίππειο Γιαννιτσών (Αίθουσα Μαντάτο), το Λεύκωμά του «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις».

Είναι μεγάλη τιμή για τους φίλους του Παναθηναϊκού αλλά και για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους η επίσκεψη στην πόλη των Γιαννιτσών του μεγάλου αυτού Ποδοσφαιριστή, στον οποίο θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα.

Καλούνται όσοι επιθυμούν να δουν τον Μίμη Δομάζο από κοντά, να μιλήσουν μαζί του και για το Λεύκωμά του, αλλά και για το ποδόσφαιρο γενικά, να επισκεφθούν το Δημοτικό Τουριστικό Περίπτερο Φιλίππειο Γιαννιτσών (Αίθουσα Μαντάτο) στις 9 Νοεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα  18:00.

Στην παρουσίαση του Βιβλίου κλήθηκε να παραβρεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκού Κος Γιάννης Αλαφούζος στον οποίο θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, επίσης θα παραβρεθεί  και ο Αντώνης Αντωνιάδης καθώς και Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει  και την παρουσίαση video διάρκειας 30΄ με την ιστορία του ΠΑΟ και του Μίμη Δομάζου, όσοι θέλουν  να προμηθευτούν το Λεύκωμα η αξία του είναι 20 € και το CD των 10 €.

Ελπίζουμε στην αθρόα προσέλευση φίλων του  Παναθηναϊκού και όλων γενικά των ποδοσφαιρόφιλων.


Για τον Σύλλογο Φίλων
του Παναθηναϊκού

Στάθης Καστερίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more