Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΕΜΠΝΕΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ Η ΧΑΡΑΞΗ ΚΟΙΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ»Αποτέλεσμα εικόνας για Τζιτζικώστας Εκκλησία Θεσσαλονίκη 
Μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης Αγίου Δημητρίου, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη θρησκευτική γιορτή, η Θεσσαλονίκη εορτάζει τον Πολιούχο της Άγιο Δημήτριο, και ταυτόχρονα είναι ημέρα μνήμης, είναι η επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, πριν από 104 χρόνια. Μια τέτοια μέρα οφείλουμε όλοι να θυμόμαστε, να τιμούμε, αλλά και να εμπνεόμαστε από τους ανθρώπους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους, προκειμένου σήμερα η Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη να είναι ελεύθερες. Το χρέος το δικό μας τώρα είναι στα επόμενα χρόνια της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, όλοι μαζί ενωμένοι να χαράξουμε μια κοινή στρατηγική για την περιοχή μας. Αυτός είναι ο στόχος μας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και γι’ αυτό είμαστε εδώ με συγκεκριμένο σχέδιο για την περιοχή μας για τα επόμενα τουλάχιστον δέκα χρόνια. Χρόνια πολλά στη Θεσσαλονίκη μας! Χρόνια πολλά σε όλους τους Θεσσαλονικείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more