Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Α. ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ»Αποτέλεσμα εικόνας για Απόστολος Τζιτζικώστας

Μετά το πέρας της μαθητικής παρέλασης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τις μαθήτριες και τους μαθητές που τίμησαν και φέτος την εθνική μας επέτειο και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι μαθήτριες και οι μαθητές είναι το μέλλον του τόπου μας και η Παιδεία είναι το θεμέλιο για να είναι αυτό το μέλλον καλύτερο. Μια Παιδεία που να βασίζεται στην αξιοκρατία, να προωθεί τη δημιουργικότητα και να παρέχει σε όλους ανεξαιρέτως, ίσες ευκαιρίες. Το αντίθετο δηλαδή από την ισοπέδωση που προκαλούν σήμερα οι επιλογές της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, που ασχολείται με οτιδήποτε άλλο, εκτός από την ουσία της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Όποιος πειραματίζεται με την Παιδεία, πειραματίζεται με το ίδιο το μέλλον της χώρας κι αυτό είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Οι στιγμές είναι κρίσιμες, η πληγή που άνοιξε στη χώρα με τη φυγή των νέων, πρέπει να κλείσει. Και για να κλείσει πρέπει να έχουν οι νέοι προοπτική. Προοπτική που δεν θα 'ρθει όσο οι πολιτικές τις κυβέρνησης οδηγούν στην ύφεση και την ανεργία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more