Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΝΟΔΕ Πέλλας: Ο Δ. Τζαμτζής στην πρώτη γραμμή του Κόμματος!

Αποτέλεσμα εικόνας για Δάνης Τζαμτζής
Η ΝοΔΕ Πέλλας διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο και καταδικάζει τις δηλώσεις του αρχηγού τον ΑΝΕΛ ο οποίος σε ένα ρεσιτάλ αισχρού ψεύδους υποστήριξε πως άξιοι αγωνιστές της Νέας Δημοκρατίας, με μακρά ιστορία στην παράταξη είναι δήθεν εκτός κόμματος. Ειδικότερα για τον πρώην Βουλευτή Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος είναι ενεργό και μαχητικό στέλεχος στην πρώτη γραμμή του κόμματος όπως έκανε πάντα εδώ και πολλά χρόνια.
Με δήλωση του ο πρ. Βουλευτής Πέλλας διέψευσε την … και τόνισε πωςΕίμαι Νέα Δημοκρατία και στηρίζω την Νέα Δημοκρατία και τον Προέδρο μας τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και αγωνίζομαι στην Πέλλα για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές όποτε γίνουν αυτές
Είναι σε όλους τους Έλληνες πλέον γνωστή η ανύπαρκτη επαφή του Πάνου Καμμένου με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Η αλαζονεία της εξουσίας και η πρόσκόληση στην καρέκλα του Υπουργού τον οδηγεί σε ολισθηρούς δρόμους. Καλούμε τον  Πάνο Καμμένο να ανακαλέσει όλα όσα είπε διαφορετικά να παραιτηθεί μια και έχει καιρό να απειλήσει πως θα το κάνει και αρχίζουμε να ανησυχούμε.

ΝΟΔΕ ΠΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more