Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Με καθυστέρηση σχεδόν μιας εβδομάδας έρχετε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ στην Πέλλα για τις καταστροφές στο κεράσιΑποτέλεσμα εικόνας για καταστροφές στο κεράσι

«ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΓΑ ΦΑΝΗ ΚΟΥΡΕΜΠΕ  ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ  ΠΑΓΕΤΟ.»


 
 Ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές στην Πέλλα μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Εκπροσώπησης Συνεταιρισμών και οργανώσεων  παραγωγών ( Σ.Ε.Α.Σ.) την Πέμπτη 27 Απριλίου και την Παρασκευή 28 Απριλίου  2017.
Θα επισκεφτεί τις πληγείσες από τον παγετό περιοχές της Πέλλας   για ( κεράσια, δαμάσκηνα, βερίκοκα, πρώιμα ροδάκινα κ.α.).
Ο ΣΕΑΣ προσκαλεί μαζί με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές σε επίσκεψη στις πληγείσες περιοχές.
Η πρόσκληση αυτή στον πρόεδρο του ΕΛΓΑ έγινε μετά από την επίσκεψη στην Πέλλα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής , Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Νίκου Παππά και την επίσκεψη του στους πληγέντες από τον παγετό κερασώνες του Αρχαγγέλου.
Ο Νίκος Παππάς συνοδευόμενος από τους βουλευτές της Πέλλας Γιάννη Σηφάκη και Θεοδώρα Τζάκρη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΕΑΣ Νίκο Μηνά ο οποίος τον ενημέρωσε για την κατάσταση του αγροτικού κόσμου σε έναν από τους πιο παραγωγικούς  Νομούς  της χώρας, στην Πέλλα. Ο πρόεδρος του ΣΕΑΣ τον ενημέρωσε για τις πολύ μεγάλες ζημιές που υπέστησαν από τον παγετό των τελευταίων ημερών αλλά και προγενέστερο παγετό πολλές καλλιέργειες της Πέλλας και ζήτησε την παρέμβαση του ( όπως και των βουλευτών) για να επισκεφτεί τον Νομό ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more