Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Κάλεσμα σε εκδήλωση του καινοτόμου προγράμματος «πλαστικό; Όχι ευχαριστώ!» που εφαρμόζεται στην Πέλλα Αποτέλεσμα εικόνας για πέταγμα της σακούλας
Κυριακή, 14/05/2017, στις 20:30’ στο Πάρκο των Καταρρακτών, στον χώρο της Ανθοέκθεσης 2017, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα την ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΣΑΚΟΥΛΑΣ.
 Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του καινοτόμου προγράμματος με τίτλο «ΠΛΑΣΤΙΚΟ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!». Στο πρόγραμμα αυτό συνεργάζονται τοπικοί φορείς σε κοινές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για τις συνέπειες της κατάχρησης πλαστικού.
Οι συνεργαζόμενοι φορείς είναι οι παρακάτω:
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ

Η εκδήλωση της Έδεσσας είναι η τρίτη από τις 4 εκδηλώσεις στους 4 δήμους της Πέλλας  που έχουν δρομολογηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος, παράλληλα με άλλες δράσεις (ενδεικτικά αναφέρουμε το μοίρασμα πάνινων τσαντών και ενημερωτικών φυλλαδίων σε μεγάλα Super markets από μαθήτριες και μαθητές των σχολείων ΔΕ, εκπαιδευτικές δράσεις και καλλιτεχνικές δημιουργίες στα σχολεία, διαγωνισμός αφίσας κ.α.).  
Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή μικρών ενημερωτικών video και μαθητικών δημιουργιών (φιλμάκι, αφίσες), έκθεση ζωγραφικών έργων και άλλων δημιουργιών από τα παιδιά της ΠΕ και ΔΕ της Πέλλας.
Σας καλούμε να καλύψετε δημοσιογραφικά και να διαδώσετε το μήνυμα της εκδήλωσης αυτής.

Εκ μέρους της Συντονιστικής Επιτροπής για την δράση «ΠΛΑΣΤΙΚΟ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more