Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Προετοιμάζεται από το Υπουργείο Οικονομικών νομοθετική ρύθμιση για το μεγάλο πρόβλημα που έχει εγκλωβίσει σε αδιέξοδα 1000 περίπου αγρότες με τον συνεταιρισμό «ΑΘΗΝΑ»Αποτέλεσμα εικόνας για Υπουργείο Οικονομικών
Ο Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με την Υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου και με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων της ΑΑΔΕ Ευθύμιο Σαϊτη . 
Η Υφυπουργός Κατερίνα Παπανάτσιου, δέχτηκε την μεγάλη σοβαρότητα του θέματος ( και μετά από ενημέρωση της από τον προϊστάμενο της ΕΜΕΙΣ κ. Θεοδώρου) και το γεγονός ότι με την κείμενη νομοθεσία είναι αδύνατη η αντιμετώπιση του προβλήματος με τρόπο που να αποδεσμεύει τα ΑΦΜ περί των 1000 αγροτών ( ειδικά μετά την τελεσίδικη αθώωση για πλαστογραφία των υπεύθυνων του συνεταιρισμού που μετατράπηκε σε αστική εταιρία το 1993). Έτσι αποφάσισε να επεξεργαστεί το Υπουργείο νομοθετική ρύθμιση για να καταστεί δυνατή η λύση του προβλήματος προς όφελος των άδικα εμπλεκομένων αγροτών.
Έδωσε εντολή στις υπηρεσίες να επεξεργαστούν την σχετική ρύθμιση την οποία προτίθεται άμεσα να φέρει στην Βουλή.
Η κυβέρνηση προτίθεται να λύσει αποφασιστικά το πρόβλημα «ΑΘΗΝΑ» που ταλανίζει την κοινωνία της Πέλλας και έχει φέρει σε πραγματικά τραγικά αδιέξοδα περί τους 1000 ανθρώπους, αριθμός που συνεχώς μεγαλώνει συμπεριλαμβάνοντας και τους κληρονόμους των αγροτών που φεύγουν από την ζωή.
Ο Γιάννης Σηφάκης θα παρακολουθεί το σοβαρότατο αυτό θέμα για την κοινωνία της Πέλλας και θα ενημερώνει τακτικά τους ενδιαφερόμενους σε συσκέψεις που θα προγραμματιστούν και μέσω των τοπικών ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more