Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ Κ.Ε.Δ.Ε.Αποτέλεσμα εικόνας για επίθεση στον Πατούλη 
Την  Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε ένα μεγαλειώδες σε όγκο και παλμό Συλλαλητήριο των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  απ' όλη την Ελλάδα με βασικό αίτημα την άμεση νομοθετική ρύθμιση εκ μέρους της κυβέρνησης και ειδικά του Υπουργείου Εσωτερικών για την οριστική παραμονή των «συμβασιούχων» στην εργασία τους.
Οι εργαζόμενοι στους Δήμους δίνουν έναν κοινό, ενωτικό αγώνα για τις θέσεις εργασίας τους και δεν πρόκειται να επιτρέψουν ούτε να συκοφαντηθεί, ούτε να αποπροσανατολιστεί από μεθοδευμένες και συντονισμένες προβοκατόρικες τακτικές που μόνο στόχο έχουν να μετατοπίσουν τις ευθύνες της πολιτικής ηγεσίας της χώρας που έχει την αποκλειστική ευθύνη της νομοθετικής πρωτοβουλίας για την μετατροπή της σχέσης εργασίας των εργαζομένων σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
Καταδικάζουμε την επίθεση στο Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γ. Πατούλη. Καλούμε την Κ.Ε.Δ.Ε. να στηρίξει το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να λάβει ΑΜΕΣΑ αποφάσεις αγωνιστικής έμπρακτης δράσης των Αιρετών προς αυτή την κατεύθυνση.
Η συκοφάντηση του αγώνα γίνεται με ευθύνη εκείνων που πασχίζουν  με θεμιτούς και αθέμιτους τρόπους να διασπάσουν το ενιαίο, αρραγές, κινηματικό και αγωνιστικό μέτωπο των εργαζομένων. Άλλωστε αντίστοιχα περιστατικά επιχείρησε να δημιουργήσει ολιγομελής ομάδα και στην Συγκέντρωση-Πορεία της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. προσπαθώντας να στιγματίσει τον ενωτικό και μαζικό αγώνα των εργαζομένων. Τους προειδοποιούμε  πως οι ευθύνες τους απέναντι στον κλάδο θα καταλογιστούν με κατηγορηματικό και ξεκάθαρο τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more