Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Εκδήλωση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στο 2ο Μαυροβούνι-Έδεσσας

Αποτέλεσμα εικόνας για «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας
Το κέντρο εκπαίδευσης και κατάρτισης του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Σκύδρας στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του όσο αφορά την κατάρτιση και ενημέρωση του αγροτικού πληθυσμού θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτική-ενημερωτική εκδήλωση  με θέμα: «ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας (2ο χιλ Μαυροβούνι –Έδεσσας) στις 07 Δεκεμβρίου  ημέρα Πέμπτη  και ώρα 17:00  και  θα αφορά παραγωγούς , γεωπόνους, καταναλωτές  καθώς και όλους τους φορείς   που δραστηριοποιούνται στον αγροτικό χώρο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα όπως:                   -  το θεσμικό πλαίσιο για την παραγωγή και διάθεση αγροδιατροφικών προϊόντων Οικοτεχνίας
-  Διαδικασίες παραγωγής χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων στο εργαστήριο.
Παρουσίαση παρασκευής χειροποίητου τραχανά και γλυκού του κουταλιού.
-   η διατροφική αξία των χειροποίητων παραδοσιακών προϊόντων.
          Μετά το πέρας των ομιλιών θα γίνουν δεκτές παρεμβάσεις, θα εισακουσθούν προβληματισμοί και ερωτήματα των ενδιαφερομένων-συμμετεχόντων.
Θα ακολουθήσει δεξίωση όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν εκλεκτά εδέσματα από τα παραδοσιακά προϊόντα της Πέλλας.

Για την αρτιότερη διοργάνωση της εκδήλωσης παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα  2381089483  (υπεύθυνοι κ.Σιδηρόπουλος Μιχαήλ, κ.Θεοχαρόπουλος Ιωάννης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more