Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΝΝΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΞΕΚΟΥΡΔΙΣΤΗ ΜΠΑΝΤΑ ΜΕ ΦΑΛΤΣΟ ΜΑΕΣΤΡΟ


  
Το στρατόπεδο συγκεντρώσεως ετοιμάστηκε από την Δημοτική Αρχή για οποιονδήποτε διαφωνεί με την πολιτική της. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος αυτό το έκτρωμα που δημιούργησαν στη περιοχή των Μύλων, δηλαδή την αυτοσχέδια μπάρα που θυμίζει στρατόπεδο εκστρατείας. Εκτός και αν στην άσκηση ‘’ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ’’ του Ελληνικού Στρατού, που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα μήνα συμμετείχε και ο Δήμος Έδεσσας και απλά έμεινε ξεχασμένη εκεί…
   Αν ήταν πρωταπριλιά και να μου το έλεγαν χίλια άτομα δεν θα το πίστευα ότι δημιούργησαν κάτι τέτοιο σε ένα από τα στολίδια των Καταρρακτών την περιοχή των Μύλων. Δυστυχώς όμως η εικόνα είναι αποκαρδιωτική και δεν αφήνει το περιθώριο ούτε καν ακόμα και στους πιο ένθερμους υποστηρικτές της Δημοτικής Αρχής(όσοι έχουν απομείνει)να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα της διοίκησης. Είμαι πεπεισμένος ότι το συγκεκριμένο έργο…δεν έχει την συγκατάθεση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου αλλά και της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε, καθώς γνωρίζω την αισθητική τους αντίληψη.
   Έρχομαι όμως στη Δημοτική Αρχή που φαινεται ότι η ιδεοληπτική της αντίληψη στο θέμα τουρισμός για τον Δήμο Έδεσσας είναι καταστροφική και στρατηγικά αδιέξοδη. Οι τουρίστες που θα αντικρίσουν αυτή την εικόνα θα μας κάνουν <<ρεζίλι>> στο πανελλήνιο και όλοι θα γελάνε με την κατάντια της πόλης μας. Αυτό θα εξακολουθεί να συμβαίνει όσο ο κ. Δήμαρχος ενστερνίζεται απόψεις των συμβούλων, οι οποίοι είναι ανίδεοι σχετικά με τον τουρισμό και παριστάνουν τους ειδήμονες.
   Το πιο κρίσιμο ωστόσο δεν είναι αυτό αλλά ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Δημοτική Αρχή του κ. Γιάννου. Ο τέλειος χαρακτηρισμός είναι αποσπασματικότητα, αναποτελεσματικότητα, πελατειακά αλλά και με την λογική των selfies δείχνοντας στους πολίτες για μια στιγμή ότι όλα βαίνουν καλώς στο τουρισμό της Έδεσσας…και όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας από εδώ πάνε και οι άλλοι.
   Συμπερασματικά για μια ακόμη φορά στο θέμα τουρισμός δεν περνάει ούτε την βάση απόδοσης η Διοίκηση. Φυσικά δεν είναι αυτό το γεγονός, αυτό πλέον είναι κοινή διαπίστωση όλων των πολιτών οι οποίοι όταν θα έρθει ο κατάλληλος χρόνος θα δώσουν την απάντηση τους. Τέλος τα σημάδια κόπωσης και δυσλειτουργίας τόσο στο παραταξιακό της δυναμικό, όσο και πολιτικά η Διοίκηση έχει κουράσει και έχει χάσει την μπάλα. Θεωρώ δεδομένη την απομάκρυνση αυτού του εκτρώματος μας ντροπιάζει όλους.

                                                                                                      ΘΩΜΑΣ Δ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more