Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Κόντρα ΝΔ, Κ. Ιγνατιάδου με φόντο την επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΝΔ
Φαίνεται πως μια νέα κόντρα αναβιώνει σε τοπικό επίπεδο μετά την ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Πέλλας που επί της ουσίας απαντά στην Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου για το ζήτημα της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Πέλλας. Τα συμπεράσματα ας τα βγάλουν οι πολίτες αφού διαβάσουν την ανακοίνωση:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

            Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την Δήμαρχο Σκύδρας κυρία Ιγνατιάδου, ότι η  απόφαση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη να επισκεφθεί την Πέλλα και την Πιερία, ήταν εντελώς διαφορετικής ¨φιλοσοφίας¨ απ΄ ό,τι συνηθίζονταν μέχρι σήμερα.
Επιθυμία του Προέδρου, ήταν μια πορεία στο λαό, και συναντήσεις με απλούς πολίτες. Αυτό ακριβώς έπραξε και αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που επέλεξε την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου το Νομό μας ,για να επισκεφθεί τις λαϊκές αγορές στα Γιαννιτσά, την Έδεσσα και την Αριδαία. Ουδεμία είχε ιδιαίτερη συνάντηση, οι δε Δήμαρχοι των τριών πόλεων του Νομού μας, τον συνάντησαν στις εισόδους των χώρων των λαϊκών αγορών και πορεύτηκαν μαζί του στις διαδρομές.
Σε ό,τι αφορά το Δήμο Σκύδρας, επειδή δεν είχε λαϊκή αγορά, αποφασίστηκε να σταματήσει για λίγο στο Μαυροβούνι, να συνομιλήσει με τον κόσμο και στην πόλη της Σκύδρας να επισκεφθεί κάποια καταστήματα. Ατυχώς, το πρόγραμμά του χρειάστηκε να συντμηθεί κατά δύο ώρες στο σύνολο του, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκεί κατά τις μεσημβρινές ώρες και όχι απογευματινές όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί.
Συνεπώς, η κυρία Δήμαρχος εφόσον το επιθυμούσε, θα μπορούσε να τον συναντήσει είτε στο Μαυροβούνι όπου μίλησε με τον απλό κόσμο σε καφενείο, είτε στη Σκύδρα όπου ο Πρόεδρος στάθηκε για να χαιρετίσει τους πολίτες σε κεντρικό σημείο της πόλης και απ΄ όπου χρειάστηκε να φύγει εσπευσμένα, περνώντας για λίγο και από την Κρύα Βρύση.
Θα πρέπει επίσης να υπενθυμίσουμε στην κυρία Δήμαρχο, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το Κόμμα της μετριοπάθειας και των ανοιχτών θυρών, ως εκ τούτου δεν χωρούν αποκλεισμοί. Άλλωστε η ίδια γνωρίζει πολύ καλά, πως όταν η ΝΔ ήταν Κυβέρνηση είχε άριστη συνεργασία μαζί της και της παρείχε απλόχερα ό,τι είχε ζητήσει για τον Δήμο!  
Τώρα, αν κάποιοι καλοθελητές-θερμοκέφαλοι αρέσκονται να επιδίδονται σε ¨κουτσομπολιά¨ του τύπου «άκουσα»… «μου είπαν»… «σου είπα», σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν ούτε την Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, ούτε την Οργάνωσή μας!
Αυτά, για την αποκατάσταση της αλήθειας και προς άρση οποιασδήποτε παρεξήγησης…
Με εκτίμηση για την ΝΟΔΕ Πέλλας
Αθανάσιος Γίδαρης                                  Λύσανδρος Αμιτζόγλου
Πρόεδρος                                 Γραμματέας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more