Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης προωθεί επίλυση προβλημάτων με το Κτηματολόγιο σε Φλαμουριά, Πλατάνη, Άγρα και Νησί του Δήμου Έδεσσας


Την Παρασκευή 23/02/18 στις 5:00μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Φλαμουριά  των κατοίκων με τους υπεύθυνους του Κτηματολογίου, παρουσία του βουλευτή,  για την κοινή αντιμετώπιση των σύνθετων θεμάτων του κτηματολογίου τους. Θα εκπροσωπηθεί στην συνάντηση και η Πλατάνη που αντιμετωπίζει αντίστοιχα θέματα.
Για τις ιδιοκτησίες σε Άγρα και Νησί σειρά ενεργειών του βουλευτή σε δύο μέτωπα : μαζί με τους κατοίκους για την κατηγοριοποίηση των περιπτώσεων και διαφορετική αντιμετώπιση των ιδιοκτησιών που σαφώς χωρούν χρησικτησία και των μεσεγγυημένων εχθρικών ιδιοκτησιών και στην Αθήνα με την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ο βουλευτής θα ενημερώσει το επόμενο διάστημα τους κατοίκους για την εξέλιξη του θέματος και τον αναγκαίο συντονισμό των επόμενων ενεργειών.
Οι συναντήσεις αυτές έχουν σαν στόχο την διευκόλυνση των πολιτών στην ενιαία αντιμετώπιση των ιδιοκτησιακών τους θεμάτων στο κτηματολόγιο και την διευκόλυνση της εργασίας του κτηματολογίου με την ορθή καθοδήγηση των πολιτών μαζικά που θα μειώσει την γραφειοκρατία και την ταλαιπωρία τους.
Η φωτογραφία είναι από την πρώτη συνάντηση του βουλευτή στην Φλαμουριά για το κτηματολόγιο πριν 50 ημέρες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more