Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

13ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΄΄ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ΄΄

1 Απριλίου 2018

Η ΠΕΛΛΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ!

Ο  δήμος Πέλλας σε συνεργασία με τον  μορφωτικό όμιλο Πέλλας ΄΄ Η Αρχαία Πέλλα΄΄ και τον πολιτιστικό σύλλογο Πέλλας ΄΄Η Ανατολική Ρωμυλία΄΄ προετοιμάζει την γιορτή του μαραθωνίου, το Σάββατο 31/3 ώρα 7.00μμ στην πλατεία του χωριού, δίπλα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οι σύλλογοι θα παρουσιάσουν τα χορευτικά τους τμήματα, θα επιμεληθούν τα τοπικά εδέσματα που θα προσφερθούν στους  επισκέπτες και θα ακολουθήσει χορός για όλους.

Οι  μαθητές της Πέλλας τιμούν τον Μαραθώνιο

 Ιδιαίτερες εκδηλώσεις  θα πραγματοποιηθούν από τους μαθητές του δημοτικού σχολείου της Πέλλας  στην πλατεία του χωριού, το πρωί της Παρασκευής 30/3. Με το σύνθημα : Συμμετέχουμε – Προβάλλουμε – Οργανώνουμε- Αγωνιζόμαστε, οι μαθητές τιμούν τον Μαραθώνιο που πραγματοποιείται στην Ιστορική πρωτεύουσα της Μακεδονίας, στην Πέλλα. Παράλληλα οι μαθητές του γυμνασίου Πέλλας, προετοιμάζουν την λαμπαδηδρομία που ακολουθεί την Τελετή Αφής της Φλόγας του Μαραθωνίου και οργανώνουν τις ομάδες εθελοντών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, για την άριστη διοργάνωση της εκκίνησης του αγώνα.

ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ  1.000μ

Συμβολικό αγώνα  1.000 μ. διοργανώνει ο δήμος Πέλλας αμέσως μετά την εκκίνηση του μαραθωνίου για παιδιά και  ενήλικες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης του μαραθωνίου στις 7.30πμ και αφού παρακολουθήσουν την εκκίνηση του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου, θα λάβουν θέση κάτω από την αψίδα για το δικό τους αγώνα.

Στα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής .

εγγραφές :- Πέλλα /πρώην Δημαρχείο- τηλ. 2382351770

Υπεύθυνη : κα. Μελωδία Μπουμπούση

Πληροφ.: Δήμος Πέλλας – Γραφείο Αθλητισμού κ Ν. Γενιάς , τηλ. 2382350850 Υπεύθυνη : κα. Δώρα Συλλέκτη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more