Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ | Πολιτιστικό Κέντρο « Αλέξανδρος»


Το σεμινάριο έχει τίτλο : «Επιλέγω, άρα υπάρχω» και  σκοπό έχει να αφυπνίσει το κοινό και να το κινητοποιήσει να αναλάβει δράση. 

Πέμπτη 29  Μαρτίου  2018 | Ώρα 19:00 |ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πολιτιστικό Κέντρο « Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1) 

Ο Δημήτρης Αντωνίου, ρομαντικός αντιρρησίας και ομιλητής-εμψυχωτής, θα μοιραστεί μαζί μας στο σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τίτλο «Επιλέγω, άρα υπάρχω» όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να καταλάβουμε ότι είναι δική μας επιλογή ποιοι θέλουμε να είμαστε και τι ζωή επιθυμούμε να κάνουμε. Οι εξωτερική παράγοντες όπως η κοινωνία στην οποία ζούμε αλλά και η ‘’τύχη’’, θα παίζουν πάντα τον ρόλο τους, μόνο που αυτός δε θα πρέπει να είναι καθοριστικός. ΕΜΕΙΣ είμαστε αυτοί που θα έχουμε την τελευταία κουβέντα και θα επιλέγουμε τι πράξεις θα κάνουμε και τι σκέψεις θα έχουμε.

Λίγα λόγια για τον ομιλητή

Δημήτρης Αντωνίου
Ο Δημήτρης Αντωνίου δε σταματάει στιγμή να μας ξαφνιάζει ευχάριστα και να δημιουργεί,  παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο τμήμα φυσικής του Α.Π.Θ και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην οικονομική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Αντικείμενο της μεταπτυχιακής του διατριβής είναι τα τροχαία ατυχήματα στο Δήμο Θεσσαλονίκης την περίοδο 2010-2015. Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Ίδρυσε και διευθύνει την παρέα του Cestlavie απ’ το 2013, δίνοντας χρώμα με γκράφιτι και μοιράζοντας αισιοδοξία σε σχολεία και πάρκα της πόλης. Επίσης, έχει γράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία τα οποία αποτελούν συλλογές διηγημάτων με τίτλο «Έτσι είναι η ζωή» και «Ας είναι όνειρο αυτό». Τέλος έγραψε το σενάριο, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση με τίτλο «Στα καλά του καθισμένου»
                          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more