Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας: σύντομα θα επαναλειτουργήσει το ακτινολογικό τμήμα της ΜΥ Έδεσσας, προσφέροντας τις δυνατόν καλύτερες παροχές υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ


Έχοντας την ηθική υποχρέωση για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών του δήμου Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής που εξυπηρετείται από τη Μ.Υ. Έδεσσας, γνωστοποιούμε ότι τον τελευταίο χρόνο γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για την επαναλειτουργία του ακτινολογικού τμήματος της Μ.Υ. Έδεσσας.
 Συγκεκριμένα με πρωτοβουλία του επικουρικού ιατρού ακτινολόγου και με τη βοήθεια της τοπικής οργάνωσης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και των βουλευτών ΣΥ.ΡΙΖ.Α. του νομού μας, πραγματοποιήθηκε ο έλεγχος του χώρου και του ακτινολογικού μηχανήματος, από ακτινοφυσικό, με προτεραιότητα ανάμεσα στις μονάδες υγείας της 3ης ΥΠΕ. Ακολούθως, αναπληρώθηκαν άμεσα οι ελλείψεις που διαπίστωσε ο ακτινοφυσικός. Εν συνεχεία ελέγχθηκε ο χώρος από κλιμάκιο ειδικών της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, κατά την οποία διαπιστώθηκαν άνευ σημασίας παρατηρήσεις, οι οποίες είναι υπό διόρθωση από κλιμάκιο τεχνικών της ΥΠΕ. Τέλος αναμένεται η έγκριση αγοράς νέου μηχανήματος υπερήχων για τη ΜΥ Έδεσσας.

Συμπερασματικά σύντομα θα  επαναλειτουργήσει το ακτινολογικό τμήμα της ΜΥ Έδεσσας, προσφέροντας τις δυνατόν καλύτερες παροχές υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more