Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Υπογραφή δύο πολύ σημαντικών συμβάσεων εκτέλεσης έργων στο δήμο Πέλλας

Τις συμβάσεις εκτέλεσης  των έργων «Ασφαλτόστρωση δρόμου και κατασκευή αγωγού ομβρίων Ελευθεροχωρίου» καθώς και τη «Διαμόρφωση δρόμου καθέτου της Ε.Ο. Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης – 3ο χλμ.» υπέγραψαν σήμερα Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, ο δήμαρχος Πέλλας και ο εκπρόσωπος της ανάδοχης εταιρίας. 
Τα δύο έργα θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του δήμου και θα ολοκληρωθούν εντός έξι μηνών (6) από την υπογραφή της σύμβασης.
Ο προϋπολογισμός των παραπάνω έργων είναι 97.132,50 ευρώ για το πρώτο έργο και  91.253,88 ευρώ για το δεύτερο.

«Υπογράψαμε σήμερα τις συμβάσεις για την κατασκευή δύο πολύ σημαντικών έργων. Με την ολοκλήρωση του έργου που αφορά στο Ελευθεροχώρι, δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και τους απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία. Με την κατασκευή του δεύτερου έργου βελτιώνουμε τις συνθήκες πρόσβασης των επαγγελματιών του δήμου μας που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Εξαιτίας του κακού σχεδιασμού εδώ και δεκαετίες πριν, ο δρόμος λειτουργεί και ως ρέμα, με αποτέλεσμα μετά από έντονες βροχοπτώσεις να δυσκολεύει την πρόσβαση των συνδημοτών μας στις επιχειρήσεις τους. Σήμερα, με την υπογραφή της παρούσας σύμβασης δίνουμε οριστική λύση» δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more