Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Σύλληψη για ζωοκλοπή

Συνελήφθη χθες (24-3-2018) το πρωί σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 22χρονος ημεδαπός, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της προηγούμενης μέρας ενεργώντας μαζί με 29χρονο ημεδαπό αφαίρεσαν από ποιμνιοστάσιο 10 οικόσιτα ζώα, τα οποία εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο ιδιοκτήτη τους. Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι το προηγούμενο διάστημα ενεργώντας από κοινού διέπραξαν ακόμα 2 ζωοκλοπές από ποιμνιοστάσια σε περιοχές της Χαλκιδικής. Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας κόφτης, γάντια, κουκούλες κ.α. Επίσης κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποίησαν για την παράνομη δραστηριότητα τους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας. 

Συλλήψεις για παράβαση του τελωνειακού κώδικα 

  • Συνελήφθη χθες (24-3-2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 36χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με το όχημα του 210 πακέτα τσιγάρων και 69 λίτρα αλκοολούχων ποτών, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.


  • Συνελήφθη σήμερα (25-3-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες στους Ευζώνους, από αστυνομικούς της Ομάδας Καταπολέμησης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 46χρονος ημεδαπός, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 πακέτα τσιγάρων, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more