Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (20 Απριλίου 2018) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, 29χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε χώρο δίπλα στην οικία του 3 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε γλάστρες, τα οποία και κατασχέθηκαν. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (20 Απριλίου 2018) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών και 6 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα


Συνελήφθη χθες (20 Απριλίου 2018) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης – Αντιμετώπισης Λαθρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 44χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα που οδηγούσε 3 αυτοσχέδιες συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 750 γραμμαρίων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, οι οποίες κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more