Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


Συλλήψεις για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν χθες (21 Απριλίου 2018) το βράδυ σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, δύο ημεδαποί ηλικίας 54 και 31 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε να κατέχουν από κοινού ποσότητα κάνναβης βάρους 15 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλλικράτειας.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα

Συνελήφθη χθες (21 Απριλίου 2018) το μεσημέρι στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 54χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει με όχημα, 60 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το όχημα που χρησιμοποίησε.
  
Θανατηφόρο τροχαίο

Σήμερα (22 Απριλίου 2018) το πρωί σε Δημοτική Οδό στην περιοχή Βουρβουρού Χαλκιδικής, μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε περίφραξη οικίας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 41χρονου. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more