Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

     Η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ενημερώνει για τις διαδικασίες που προβλέπονται σχετικά με τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών των οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Μαΐου 2018 που αφορούν την κατάθεση υποψηφιοτήτων.
 Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με τη Βασική Εγκύκλιο για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2018 με αριθμ. πρωτ. 524/19 -3 -2018, συγκροτήθηκαν οι Δημοτικές Εφορευτικές Επιτροπές (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.) υπό την εποπτεία των οποίων διεξάγεται η εκλογική διαδικασία στις πέντε Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις που υπάγονται στην οικεία Νομαρχιακή Οργάνωση. Οι πέντε ΔΗΜ.ΕΦ.Ε που συγκροτήθηκαν για το Νομό Χαλκιδικής είναι οι εξής: ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΙΘΩΝΙΑΣ, ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
Σχετικά με τη διαδικασία κατάθεσης υποψηφιοτήτων (ημερομηνίες, τόπος, δικαιολογητικά) στη Ν.Ε.Φ.Ε. Χαλκιδικής και στις κατά τόπους ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. σας ενημερώνουμε τα εξής :
Ι) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης, των μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής, του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο., και των Συνέδρων θα υποβάλλονται στη Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή (Ν.Ε.Φ.Ε.) ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
II) Οι δηλώσεις υποψηφιότητας για την εκλογή στα αξιώματα των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. θα υποβάλλονται στην αρμόδια ΔΗΜ.ΕΦ.Ε.
Όλες οι δηλώσεις υποψηφιοτήτων, είτε προς τη Ν.Ε.Φ.Ε. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  είτε προς τις αρμόδιες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (Ι,ΙΙ), θα υποβάλλονται στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής που εδρεύει στον Πολύγυρο στη Διεύθυνση: Πλατεία Ειρηναίου έναντι Δημαρχείου Πολυγύρου (τηλέφωνο: 23710-22772)
Οι ημερομηνίες υποβολής είναι: από την Τετάρτη 25 Απριλίου 2018 μέχρι την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στις 19.00 μ.μ. ως καταληκτική ώρα.
Οι ώρες υποβολής είναι: 10.00 π.μ. – 14.00μ.μ. και 18.00 – 22.00 για τις ημερομηνίες 25 και 26 Απριλίου (Τετάρτη και Πέμπτη). Ειδικά για την Παρασκευή 27 Απριλίου οι ώρες υποβολής υποψηφιοτήτων θα είναι από τις 10.00 π.μ. έως και 19.00 μ.μ., που είναι και η καταληκτική ώρα.
Παράλληλα, αξίζει να επισημανθεί ότι όσοι υποψήφιοι θέλουν να ενημερωθούν διεξοδικά σχετικά με τα δικαιολογητικά κατάθεσης υποψηφιοτήτων (έντυπα, υπεύθυνη δήλωση, αποδεικτικό κατάθεσης για τη συμμετοχή στις εκλογές στο λογαριασμό της ΝΔ, κ.λπ.) είναι δυνατόν είτε τηλεφωνούν στα τηλέφωνα: 23710-22772 και 6977-031123 (κ. Κωνσταντίνος Ανδριόπουλος) είτε να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Κόμματος www.nd.gr (Εσωκομματικές Εκλογές).
Σημαντική Σημείωση: Όσοι/όσες μέχρι σήμερα δεν έχουν καταβάλει την οικονομική συνδρομή του έτους 2018, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους, έως τις 04 Μαΐου 2018, εφόσον εξοφλήσουν το ποσό της οικονομικής συνδρομής ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Είναι αυτονόητο ότι εάν κάποιος/α δεν έχει εγγραφεί ή δεν έχει ανανεώσει την κάρτα μέλους ηλεκτρονικά έως τις 04 Μαΐου 2018, δεν θα είναι εφικτό να ψηφίσει την ημέρα της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου 2018, καθώς δεν θα περιλαμβάνεται στους σχετικούς εκλογικούς καταλόγους.
Η ηλεκτρονική διεύθυνση όπου γίνεται η χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους είναι η εξής: https://my.nd.gr/
     Όσον αφορά τους τόπους στους οποίους θα διενεργηθεί η ψηφοφορία στις 13 Μαΐου 2018 από τις πέντε συγκροτηθείσες ΔΗΜ.ΕΦ.Ε., αυτοί είναι οι εξής :
1) Για την ΔΗΜ.ΤΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ : Στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Χαλκιδικής που εδρεύει στον Πολύγυρο στην Πλατεία Ειρηναίου έναντι Δημαρχείου Πολυγύρου
2) Για την ΔΗΜ.ΤΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ : Στο Δημαρχείο Κασσάνδρας στην Κασσανδρεία Ν. Χαλκιδικής
3) Για την ΔΗΜ.ΤΟ ΣΙΘΩΝΙΑΣ : Στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Σιθωνίας στη Νικήτη Ν. Χαλκιδικής
4) Για την ΔΗΜ.ΤΟ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ : Στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών στα Νέα Μουδανιά Ν. Χαλκιδικής
5) Για την ΔΗΜ.ΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ : Στο πρώην Δημαρχείο Μεγάλης Παναγιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more