Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Στον Πρόεδρο της Βουλής η ετήσια Έκθεση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς


Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπο Γκότση, ο οποίος του παρέδωσε την έκθεση της Επιτροπής για το έτος 2017. Στη συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων κ. Γεράσιμος Μπαλαούρας.
Παραλαμβάνοντας την έκθεση, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε, πως θα γίνει αντικείμενο μελέτης και διαβούλευσης από τη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων και την Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έτσι ώστε να «να τεθούν τα ζητήματα και ν’ ανοίξουν τα παράθυρα προς το μέλλον για την πραγματική οικονομία και τις σχέσεις της με την κεφαλαιαγορά, ενόψει της εξόδου της χώρας, έστω τυπικά, από τα μνημόνια, γεγονός που έχει κορυφαία σημασία».  

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κ. Χαράλαμπος Γκότσης τόνισε από την πλευρά του, πως «είμαστε πολύ αισιόδοξοι και για τις νέες αγορές που δημιουργούμε και για τη βοήθεια που δίνουμε στην αγορά, αλλά και για τις προοπτικές που έχει η ελληνική οικονομία, καθώς το καλοκαίρι του 2018 θα σημάνει καινούργια αρχή, δεδομένου ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και κυρίως τις ουσιαστικές, οι οποίες έχουν σχέση με τις δυνατότητες που έχει η χώρα για να αναπτυχθεί μέσα σ’ αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more