Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ικανοποιημένο το ΕΕΘ από τις εξηγήσεις της ΕΥΑΘ - Μιχ. Ζορπίδης: «σημαντικό ότι αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για τη ζημιά. Σε ένδειξη καλής θέλησης αποσύρουμε τη μήνυση».


Την ικανοποίηση του για τη συνάντηση που είχε το πρωί με τη διοίκηση της ΕΥΑΘ εξέφρασε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης, που σημείωσε ότι αναγνωρίζοντας την καλή θέληση της άλλης πλευράς το ΕΕΘ θα αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε, για την πρόσφατη βλάβη στον κεντρικό αγωγό.

«Η διοίκηση της ΕΥΑΘ μας διαβεβαίωσε ότι θα φροντίσει ώστε η πόλη να μην αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα στο μέλλον αλλά και ότι θα προβεί σε κινήσεις με τις οποίες αναγνωρίζοντας τις ευθύνες της ζητά εμπράκτως συγγνώμη από τους καταναλωτές. Θέλοντας να ανταποκριθούμε στο καλό αυτό κλίμα αλλά και στη διάθεση συνεργασίας που επιδεικνύει προχωρούμε στην απόσυρση της μήνυσης που υποβάλαμε για την βλάβη στον αγωγό», τόνισε ο Πρόεδρος του ΕΕΘ.

Όπως ανακοίνωσε και η ΕΥΑΘ στη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΥΑΘ, καθηγητή Γιάννη Ν. Κρεστενίτη, και τον α’ αντιπρόεδρο, Γιάννη Παπαϊωάννου, συμφωνήθηκε επίσης ότι θα διερευνηθεί από την πλευρά του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας το ενδεχόμενο συμβολικής αποζημίωσης των επαγγελματιών, ως ελάχιστη ανταπόδοση για την ταλαιπωρία που υπέστησαν κατά τις ημέρες της βλάβης.

Αποφασίστηκε, τέλος, να υπάρχει στενότερη επαφή μεταξύ της ΕΥΑΘ και των επιμελητηρίων και συστηματική ενημέρωση πάνω σε θέματα ευθύνης της εταιρείας που επηρεάζουν την καθημερινότητα των επαγγελματιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more