Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΄΄ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2018΄΄ ΣΑΒΒΑΤΟ, 5 ΜΑΪΟΥ 2018


Από το αθλητικό σωματείο  Γ. Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,  σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το  Δήμο Κεφαλονιάς / Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ), το Ίδρυμα ΒΕΡΓΩΤΗ  και υπό την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου συνδιοργανώνονται, αγώνες στίβου με την επωνυμία

   ΄΄ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2018΄΄

οι οποίοι θα διεξαχθούν  σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ :

ΣΑΒΒΑΤΟ,  5 ΜΑΪΟΥ 2018,  ΔΗΜΟΤΙΚΟ  ΣΤΑΔΙΟ  ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:
 1.      ΑΝΔΡΩΝ: 100μ. - 400μ. - 1.500μ. - ΥΨΟΣ - ΜΗΚΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ
 2.      ΓΥΝΑΙΚΩΝ: 100μ. -  200μ. - 1500μ. - ΥΨΟΣ - ΜΗΚΟΣ
 3.      ΠΠΑ΄: 150μ. - ΥΨΟΣ
 4.      ΠΚΑ΄: 80μ.- ΥΨΟΣ
 5.      ΠΠΒ΄ : 60μ.
 6.      ΠΚΒ΄ : 60μ.
 7.      ΜΙΝΙ Αγόρια: 50μ.
 8.      ΜΙΝΙ Κορίτσια: 50μ.
 9.      KIDS ATHLETICS ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΑ & ΚΟΡΙΤΣΙΑ
                                                      (ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)
10.     3000μ. ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1. Η  συμμετοχή των αθλητών σε όλα τα παραπάνω αγωνίσματα θα επιτρέπεται  με βάση την   γενική προκήρυξη & τις τεχνικές διατάξεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.  2018.
 
2. Με τη φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
    Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς.
   Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από τη θεώρησή του.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ - ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ  ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ή ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
    Τα Σωματεία πρέπει  να στείλουν συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη  δήλωση συμμετοχής ηλεκτρονικά  το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 Μαΐου 2018  και ώρα 14.00΄ στην Ε.Α.Σ. ΒΟΡΕΙΑΣ  ΠΕΛ/ΣΟΥ –  email: segaspatra@yahoo.gr  


ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
    Τεχνικοί Υπεύθυνοι του αγώνα ορίζονται  οι κ.κ.  Δημήτρης Ορφανόπουλος,  -Τεχνικός  Σύμβουλος  Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ Βόρειας Πελοποννήσου και ο Σωματειακός προπονητής Νικόλαος Μεταξάς.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:
      Όλοι οι αθλητές-τριες 45΄ πριν την έναρξη του αγωνίσματος τους πρέπει να παρουσιάζονται ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ στην αίθουσα  κλήσης προσκομίζοντας το δελτίο τους.

·    H αίθουσα κλήσης θα λειτουργήσει σε χώρο που θα υποδειχθεί.
·    Η είσοδος των αθλητών στον αγωνιστικό χώρο θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την είσοδο που επίσης θα υποδειχθεί και μόνο με την συνοδεία του εφόρου του αγωνίσματος , σύμφωνα με το παρακάτω χρονοδιάγραμμα:
1.  Τα αγωνίσματα των δρόμων 10΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
2.  Τα αγωνίσματα των εμποδίων 15΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.
3.  Τα αγωνίσματα των αλμάτων 15΄ πριν την ώρα έναρξης του αγωνίσματος.

·      ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή σε κανένα αθλητή-τρια χωρίς Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας.
·   Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς στίβου του ΣΕΓΑΣ, έκδοσης 2016-2017.
·    Τα διαδοχικά ύψη θα καθοριστούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής  των αθλητών, από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ..
·   Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Σύμβουλο της Ε.Α.Σ. και τον Αλυτάρχη, σύμφωνα με τους κανονισμούς.
Σε ΚΑΝΕΝΑ αθλητή-τρια δεν επιτρέπεται η συμμετοχή του σε αγώνισμα που δεν ανήκει στα επίσημα αγωνίσματα της κατηγορίας του. Κάθε  αθλητής- τρια  μπορεί  να  δηλωθεί  και  να  συμμετάσχει  σε δύο (2)  αγωνίσματα,, εκτός και αν αυτό απαγορεύεται από τις Τεχνικές Διατάξεις 2018.
·      Όλοι οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές .

ΕΠΑΘΛΑ :
         Στους τρεις (3) πρώτους αθλητές- τριες κάθε αγωνίσματος,  θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ – ΔΙΑΜΟΝΗΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ & ΑΓΩΝΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ):
1.  Η δαπάνη κάλυψης εξόδων μετακίνησης, η διαμονή  σε ξενοδοχεία και η διατροφή, θα καλυφθούν από την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το  Δήμο Κεφαλονιάς / Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ) σε συγκεκριμένο αριθμό αθλητών και αθλητριών και συνοδών  σύμφωνα με τους όρους που έγκαιρα θα σας γνωστοποιηθούν.
2.   Η Οργανωτική Επιτροπή θα καταρτίσει πίνακα με τον αριθμό των ατόμων κάθε ομάδας που θα μετακινηθούν αδαπάνως στους αγώνες, σύμφωνα με τους παραπάνω όρους.

3.   Θα υπάρχει η δυνατότητα τα σωματεία να δηλώσουν και άλλους αθλητές με έξοδα των ιδίων αθλητών ή των σωματείων τους.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΥΤΗ

Α.       Οι αγώνες ΄΄ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2018΄΄ συνδιοργανώνονται από το αθλητικό σωματείο  Γ. Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ,  σε συνεργασία με την  Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, το  Δήμο Κεφαλονιάς / Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ)  και υπό την αιγίδα της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρειας Πελοποννήσου.
           Είναι γνωστό ότι σε όλες τις αθλητικές διοργανώσεις η Οργανωτική Επιτροπή δεν έχει ευθύνη για τη συμπεριφορά και την επίβλεψη των αγωνιζομένων αθλητών και αθλητριών. Η ευθύνη αυτή, επιπλέον της ευθύνης για την υγεία τους, ανήκει υποχρεωτικά στο αθλητικό Σωματείο που ανήκει ο αθλητής ή η αθλήτρια δια του συνοδού ή του προπονητή του. Επειδή στους παραπάνω Αγώνες η συμμετοχή χωρίς δαπάνες μετακίνησης, διαμονής και διατροφής είναι περιορισμένη και με βάση τα οικονομικά τους στοιχεία, γίνεται γνωστό ότι :
1.         Όσα Σωματεία δικαιούνται εκτός της δωρεάν συμμετοχής αθλητών- τριων και δωρεάν συμμετοχή προπονητή, έχουν δια του προπονητή αυτού- συνοδού την απόλυτη ευθύνη συμπεριφοράς και επίβλεψης για τους αθλητές- τριες τους.
2.         Όσα Σωματεία δεν δικαιούνται δωρεάν συμμετοχής προπονητή, υποχρεούνται, πριν υποβάλουν τη  δήλωση συμμετοχής τους, να συνεννοηθούν με ένα Σωματείο της προηγούμενης περίπτωσης και με επιλογή τους, έτσι ώστε ο προπονητής – συνοδός αυτού να αναλάβει την πλήρη ευθύνη επίβλεψης των αθλητών- τριων τους και μάλιστα αφού προηγηθεί Υπεύθυνη Δήλωση ότι συμφωνεί ο Γονέας-Κηδεμόνας του κάθε αθλητή- τριας, εφόσον αυτός- ή είναι ανήλικός- η. Εναλλακτικά όσα Σωματεία δεν δικαιούνται δωρεάν συμμετοχής προπονητή μπορούν να δηλώσουν τη συνοδεία του δικού τους προπονητή με έξοδα του Σωματείου και ο οποίος θα έχει την ευθύνη της συνοδείας των αθλητών- τριων του.
Η Δήλωση συμμετοχής κάθε Σωματείου δεν θα γίνεται δεκτή αν δεν περιγράφει και πιστοποιεί πλήρως με υπογραφές του Προέδρου του και του Γενικού του Γραμματέα. την ευθύνη συνοδείας των αθλητών του σύμφωνα με τα παραπάνω, συμπεριλαμβανομένης και της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα – κηδεμόνα για ανήλικο αθλητή της περίπτωσης 2.

1.  ΜΕΤΑ ΤΗΝ  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ο  ΑΡΙΘΜΟΣ  ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟ-ΝΤΑΙ ΤΑ  ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΕΙ  ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ.
2.  ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΑΝ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.                       
3ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜAΤΕΙΟ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ Η Ο. Ε. ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΘΛΗΤΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more