Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

38α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ Α΄ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX


Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ και ο ΓΥ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ  σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, προκηρύσσουν  τους  αγώνες στίβου του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ GRAND PRIX με την επωνυμία τα 38α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και με τους παρακάτω όρους:

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:   ΤETAΡΤΗ  30 ΜΑΪΟΥ  2018

2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ:

ΑΝΔΡΕΣ:
100 - 400 – 5000 -110 ΕΜΠ. -3000 Φ.Ε. - ΜΗΚΟΣ - ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΑΚΟΝΤΙΟ.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
100 - 200 - 800 - 100 ΕΜΠ. - 3.000 Φ.Ε. - ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ- ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ -  ΑΚΟΝΤΙΟ .
 ΕΦΗΒΟΙ :             110 ΕΜΠ.- ΣΦΑΙΡΑ
 ΠΑΙΔΕΣ :               110 ΕΜΠ - ΑΚΟΝΤΙΟ
 ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:         100 ΕΜΠ.- ΑΚΟΝΤΙΟ
 ΠΠ/Α:                    80-600-100 ΕΜΠ- ΜΗΚΟΣ
 ΠΚ/Α:                   80 - 600 - 80 ΕΜΠ – ΜΗΚΟΣ – ΥΨΟΣ – 4 x 80

4. ΗΛΙΚΙΕΣ  - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

α) Άνδρες- Γυναίκες που γεννήθηκαν το 1998 και μεγαλύτεροι–ρες.
β) Έφηβοι-Νεάνιδες που γεννήθηκαν το 1999 και 2000
γ) Παίδες-Κορασίδες που γεννήθηκαν το 2001 και 2002
δ) Παμπαίδες-Παγκορασίδες Α  που γεννήθηκαν το  2003-04
ε) Παμπαίδες-Παγκορασίδες  Β  που γεννήθηκαν το  2005

-         Οι Παίδες  έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα αγωνίσματα 100-400 -  Επί Κοντώ-Μήκος. 
-         Στα 5000μ και στα 3000Φ.Ε. δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Παίδες γεννημένοι το 2001.       
-         Οι Κορασίδες  έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στα αγωνίσματα 100- 200 – 800 - Μήκος – Υψος. 
-           Στα 3000Φ.Ε. δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Κορασίδες γεννημένες το 2001.       
-          Οι Παμπαίδες Α΄ (γεν το 2003) έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στο αγώνισμα του ΑΚΟΝΤΙΟΥ   ΠΑΙΔΩΝ   
-         Οι Παγκορασίδες έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στο αγώνισμα του ΑΚΟΝΤΙΟΥ   ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 

1)    Στους αγώνες μπορούν να λάβουν μέρος αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στην δύναμη του ΣΕΓΑΣ και να έχουν την δυνατότητα συμμετοχής σύμφωνα με τους όρους της γενικής προκήρυξης του 2018
2)    Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των αθλητών-τριών είναι μεγάλο, τότε η επιλογή των αθλητών – τριών, θα γίνεται με κριτήριο την ατομική επίδοση καθώς και την αγωνιστική κατάσταση του αθλητή-τριας εκείνη την εποχή. Σε κάθε περίπτωση αρμόδιοι για να αποφασίσουν θα είναι οι διοργανωτές.

 Στα υπόλοιπα αγωνίσματα των Παμπαίδων Α και Παγκορασίδων Α  δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνα στα δικά τους αγωνίσματα - ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ 12  αθλητές-τριες -  σε κάθε αγώνισμα ( η επιλογή θα γίνει σύμφωνα με τις καλύτερες επιδόσεις από το διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας τους της ΕΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας)  και θα  γίνουν δεκτοί αθλητές-τριες και από τις όμορες ΕΑΣ εφόσον δεν συμπληρώνεται η 12άδα.

Οι ΠΠ-ΠΚ/Β:  Σε όλα τα αγωνίσματα των ΠΠ-ΠΚ/A σύμφωνα με την κωδικοποίηση του ΣΕΓΑΣ.

5. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές-τριες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΪΟΥ στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                                                               ηλεκτρονικά στο eassegaskm@gmail.com, ΜΟΝΟ στο συννημένο έντυπο δήλωσης συμμετοχής .
Στο έντυπο συμμετοχής πρέπει να σημειωθεί υποχρεωτικά η καλύτερη ατομική επίδοση του αθλητή.
Η συμμετοχή των αθλητών - τριών θα οριστικοποιηθεί το αργότερο τρεις μέρες πριν την έναρξη των αγώνων.
Για την συμμετοχή τους πρέπει να ενημερωθούν με δική τους ευθύνη από το τηλ. 2382773987.
Κανένας αθλητής-τρια δεν θα συμμετάσχει και δεν θα καλυφθούν τα έξοδα  του, εάν δεν έχει ενημερώσει τους οργανωτές και  δεν έχει εγκριθεί η συμμετοχή του από αυτούς.
 Την Δευτέρα 28 Μαΐου θα ανακοινωθούν από την ΕΑΣ Κ.Μ. τα start list με τους συμμετέχοντες ανά αγώνισμα.

 6.  ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ-ΥΨΗ-ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ :
Στους αγώνες τα όργανα ρίψεων, τα ύψη και οι αποστάσεις των εμποδίων, θα είναι αυτά των κατηγοριών σύμφωνα με τους κανονισμούς και την κωδικοποίηση του ΣΕΓΑΣ.

7. ΕΠΑΘΛΑ :
Στους πρώτους νικητές-τριες θα απονεμηθούν κύπελλα., στους δε δεύτερους  και τρίτους  θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

8. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
 Θα καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης σε όσους αθλητές-τριες  καταλάβουν από 1η  έως 3η θέση στα αγωνίσματα του  GRAND PRIX και το εγκρίνουν οι διοργανωτές πριν τον αγώνα.                                             (  Υπεύθυνος οικονομικών διοργάνωσης:   Πέτρος Χάλης 6977 565643 )

9. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ:

1)             Στα Ριπτικά και Αλτικά αγωνίσματα του ωρολογίου προγράμματος, ο αριθμός των συμμετασχόντων αθλητών-τριών δεν θα υπερβαίνει τους δώδεκα (12) σε κάθε αγώνισμα, ενώ στους δρόμους σε καμία περίπτωση δεν θα διεξάγονται περισσότερο από δυο (2) τελικές σειρές.
2)             Σε περίπτωση που το ενδιαφέρον των αθλητών-τριών είναι μεγάλο, η συμπλήρωση των θέσεων θα γίνεται με κριτήριο την ατομική επίδοση καθώς και την αγωνιστική κατάσταση του αθλητή-τριας εκείνη την εποχή. Σε κάθε περίπτωση αρμόδιοι για να αποφασίσουν είναι οι διοργανωτές.
3)             Οι αθλητές-τριες πρέπει 60λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη κάθε αγωνίσματος, να παρουσιάζονται στην αίθουσα κλήσης αυτοπροσώπως για να δηλώσουν την παρουσία τους.
4)             Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί του ΣΕΓΑΣ 2018 -19.
5)             Ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον αλυτάρχη και τον Τεχνικό Υπεύθυνο των αγώνων.
6)              Τα αρχικά και διαδοχικά ύψη στα άλματα θα καθοριστούν από τον τεχνικό υπεύθυνο των αγώνων, ανάλογα με τις συμμετοχές των αθλητών-τριών.

11. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ :

Με την φροντίδα και την ευθύνη των συλλόγων οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών και αθλητριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του δελτίου του αθλητή ή της αθλήτριας και το οποίο θεωρείται από νομαρχιακό νοσοκομείο ή κέντρο υγείας ή αγροτικό ιατρείο ή υγειονομική στρατιωτική μονάδα ή από έχοντες οποιανδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το δελτίο υγείας ισχύει για ένα (1) έτος από την θεώρησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more