Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Από το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας συνελήφθη 55χρονος για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβηςΣε ποιμνιοστάσιο σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 147 δενδρύλλια κάνναβης και εντοπίσθηκαν πάνω από 19 κιλά κάνναβης

Συνελήφθη χθες το πρωί (8 Μαΐου 2018) ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 55χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο του 55χρονου σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί στον εξωτερικό χώρο 147 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο εσωτερικό του ποιμνιοστασίου εντοπίσθηκαν με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, δοχεία επιμελώς κρυμμένα που περιείχαν ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 19 κιλών και 900 γραμμαρίων, καθώς και σπόρους κάνναβης βάρους 40 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί της Ομάδας Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, το τελευταίο διάστημα έχουν εντοπίσει πάνω από 800 δενδρύλλια κάνναβης στο στάδιο της καλλιέργειας. Παρακάτω υπενθυμίζονται οι τελευταίες υποθέσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more